Arimo Mustonen

Stand up -koomikko Arimo Mustonen on yli tuhannessa stand up -tilaisuudessa esiintynyt ja stand-up-kiertueita tehnyt kaiken kansan naurattaja. Monipuolinen vitsivalikoima takaa, ettei hymy hyydy keneltäkään vielä seuraavanakaan päivänä. Palkittu, arvostettu ja naurattava koomikko ottaa viihdyttävästi haltuunsa mm. yritystilaisuudet, polttarit, seminaarit, pikkujoulut, häät, 50-vuotispäivät, messujuonnot, risteilytilaisuudet… Riittää, että paikalta löytyy esiintymistila ja huumorihurmausta odottava yleisö!

Arimo tietää, miten vakavahenkisiä yritysjuhlia virkistetään, mutta heittää tarvittaessa myös hävyttömät herjat polttariporukoille. Stand-up-koomikon esityksen sisältö rakennetaan aina tilaisuuden luonteen mukaan. Mitä aikaisemmin teet varauksesi, sitä paremmin Arimolle jää aikaa suunnitella juuri sinun toiveidesi mukainen ohjelma.

Arimo on myös hyvä valinta tapahtuman juontajaksi ja seremoniamestariksi, sillä miehen nopea tilannetaju ja varma esiintyminen ovat valttia vaativimmissakin paikoissa.

Nyt myös koko illan Stand Up Show ALFAMIES!

Alfamies on perheen harjapäinen johtaja. Vitsit käsittelevät aiheita vauva-ajasta vanhuuteen, mukaan pääsevät myös teinit, vaimo ja hirviövauva. Hauskan suorasanainen kertomus miehen elämästä alfamiehenä monilapsisessa perheessä ja nyky-yhteiskunnassa.
Materiaalia tähän esitykseen on tehty jo 10 vuotta. Arimo antaa palaa best of materiaalillaan! Takuulla vaikuttavaa komiikkaa!

Kesto 2 x 40 min + väliaika

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai