Kikka Laitinen

Kikka Laitinen keikkailee soolona, yhdessä orkesterin kanssa ja akustisesti eri kollegoiden kanssa, sekä perinteisissä menomestoissa että yksityisjuhlissa.

- Kikka Laitinen soolo/ Nainen ja Piano/Kitara
- DUO,Kikka Laitinen (piano,laulu) & Kustaa Kantelinen (kitara)/Duo
- Kikka Laitinen Co. – Yhtye.

KIKKA LAITINEN /SOOLO
Kikka Laitinen ja piano/flyygeli/kitara. Ohjelmisto koostuu Suomalaisia rakkaustarinoita –trilogian suurta radiosoittomenestystä saaneista lauluista. Ihania lauluja ja mehevää jutustelua herkästä tunnelmoinnista räväkkään menoon. Ohjelmistossa tarvittaessa myös poppia, jazzia, iskelmää.

KIKKA LAITINEN: SUOMALAISIA RAKKAUSTARINOITA/DUO
Kikka Laitinen /piano, kitara, laulu & Kustaa Kantelinen, kitara/taustalaulu. Ohjelmisto koostuu Suomalaisia rakkaustarinoita –trilogian tunnetuista hiteistä. Ohjelmistossa myös poppia, jazzia, iskelmää ja Kikan omat vanhemmat hitit.

KIKKA LAITINEN CO. –YHTYE
Ohjelmistossa on Kikan omat hitit sekä kaikille tuttuja meneviä rock- ja soul -coverbiisejä herkästä tunnelmoinnista kunnon jytkeeseen taitavan yhtyeen säestämänä. Yhtyeessä soittavat Kikka Laitinen /piano, kitara, laulu; Kustaa Kantelinen, kitara/taustalaulu; Mikko Yli-Knuuttila, basso ja Petteri Korhonen, rummut.

LUENTO JA MUSIIKKIA / KIKKA LAITINEN
noin 45 min. luento luovuudesta ja rohkeudesta sekä lyhyt musiikkiesitys.

Rohkeaa puhetta ja uusia tuoreita ajatuksia seminaariin tai KickOffiin.
Hersyvä ja koskettava tarinansa joka sivuaa työhyvinvointia, jaksamista, työpaikkakiusaamista, rohkeutta ja voimaa, sekä miten arvostetaan osaamista. Yrittäjänä toimiva taiteilija on luovuuden ja ilon ammattilainen joka osaa herättää kuulijansa.
Tilaa Kikka Laitinen kertomaan ammatistaan, oma muusikkotarinansa ! Esim.kouluihin,oppilaitoksiin,erilaisiin infotilaisuuksiin, päättäjille, sidosryhmille jne.
Kikka kertoo oman polkunsa ujosta rokkarista ammattimaiseksi musiikintekijäksi ja yrittäjäksi.

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Venäjä Venäjä
  • Ruotsi Ruotsi
  • Englanti Englanti

Palvelut

Avainsanat

  • Pop/ Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai