Loading

Koomikot

Etusivu » Ohjelmat » Koomikot & Imitaattorit
 Pyydä tarjous!Jamppa Kääriäinen

Jamppa Kääriäinen on paljasjalkainen savolainen viäräleuka, joka on Iisalmesta käsin kulkenut viihyttämässä ihmisiä ympäri Suomea jo parinkymmenen vuoden ajan yksin ja yhdessä ystävien kanssa tuhansissa erilaisissa tilaisuuksissa.

12 vuotta vierähti Halavatun Pappojen solistina ja taiteellisena johtajana, jonka aikana hänen oivalluksistaan kehkeytyi muutakin kuin huumormussiikkia moporummutuksineen ja kuuluisia tokaisuja kuten Elekee Elekee..., nimittäin sotiemme veteraaneille suunnatut mopoilijoiden joka vuotiset Kauniala-ajot, sekä Veteraani kalenteri 2008, jonka toteutuksesta vastasivat Halavatun Papat yhdessä lukuisten julkkisten kanssa.

Jampan kanssa lavalla on nähty milloin musiikin kuin teatteritaiteen tähtikaartia, imitaattoreita, tangokuninkaallisia ja rock and roll´n eläviä legendoja, joten kokemusta ja näkemystä viihteestä aivan suomen huipputasolta löytyy.

Säveltäjänä ja sanoittajana Jampan monipuolista tuotantoa on julkaistu useilla levyillä ja uutta materiaaliakin on jo levyllisen verran pöytälaatikossa, joten sävelten ja sanotusten parissa tuntuu ideoita kumpuilevan kuin pilviä pilvettömälle taivaalle.

Jampan verbaalinen ilmaisutaito ja suunnattoman karismaattinen lavasäteily ei jätä kenellekään epäilyksen sijaa viihteen monipuolisesta ammattilaisesta, jonka keikoilla on aina naurutakuu: "Jos ee naarata, niin suap rahat takasin" toteaa Jamppa Kääriäinen ja jatkaa nenän kaivamista mojovan pierun tahdittamana.

HAHMOT

TORSTI on entinen miesmalli, joka iättymisen myötä on siirtynyt matkaoppaan tehtäviin ja tulee mielellään vaikkapa kokousväelle pitämään taukojumppaa ja kertoilemaan paikkakunnan mitä erilaisimmista nähtävyyksistä. Torstille sattuu ja tapahtuu aina kaikenlaisia kommelluksia, mutta miehekkäästi hän kokoaa itsensä ja jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin.

MAESA on ihka oikea ransentiitti, joka mielellään pyllähtää täytekakusta laulaen päivänsankarille onnittelulaulun mojovasti flirttaillen. Maesa on ikuinen haaveilija ja siksipä hän jaksaakin haaveilla naiseudesta ja naisena olemisesta.

ISÄ NITRO on henkevä mies, joka kertoilee arkipäivän totuuksia omalla humoristisella tyylillään elämästään luostarissa ja sen ulkopuolella, sekä uusii mielellään avioparien vihkilupauksia. Isä NItro osaa myös laulaa ja luikauttaakin laulun aina sopivan paikan tullen yleisölleen. Hänen ohjeistamat elämän viisaudet antavat kuulijoilleen varmasti voimia tuleviin elon kilvoituksiin.

PAPPA SHOW on takuuvarma ja aito savolainen kulttituote, joka ei jätä jossittelulle varaa. Tuhansien keikkojen kokemuksella Pappa duo paukuttaa mopoa ja kitaraa oman savonkielisen huumorimusiikin kera. Show sisältää pikkutuhmaa huumoria ja taikatemppuja, unohtamatta interaktiivisia ohjelmanumeroita. Jos et vielä ole oppinut ymmärtämään savolaisia, niin nyt on jo korkea aika aloittaa se Jamppa Kääriäisen opastuksella.

TRUBADUURINA JAMPPA esittää omia ja muiden suomalaisten säveltäjien unohtumattomia lauluja niin aikuisille kuin lapsille. Oivallista ohjelmaa syntymäpäiville ja firmojen saunailtoihin kuin illanistujaisiin, jossa kuulijoiden ikäjakauma voi olla vauvasta vaariin. Jampan tahdittamana myös vanhat kunnon lauluiltamat sujuu sutjakkaaseen tahtiin ja jos oikein haluaa niin voidaanhan Jampalle rinnalle ottaa kaveriksi joku suomalainen huippumuusikko.

JUONTAJANA JAMPPA on parhaimmillaan mitä erilaisimmissa tapahtumissa, joihin hän lupsakkana savolaisena tuo reilun ja rempseän ilmapiirin sekä huutokauppojen meklarina hän hakee vertaistaan suomenmaasta, koska naurun lomassa voi asiakkailta helposti unohtua jopa huutaminen. Tämä mies tietää miten markkinaväeltä saadaan suu korviin ja sitten kaupantekokin voi jo alkaa.

TAIKURI IRUKIAT on hassuineen taikasanoineen varmasti maailman huonoin taikuri, mutta show on siitä huolimatta pakko nähdä ja lupaapa hän opettaa shown aikana yleisöllekin hieman taikuutta. Esitykset sisältää korttitempuista miekan nielentään ja saatetaanpa shown aikana tehdä temppuja jopa tulella.


Valitse esiintyjä
  Aapeli Rummukainen
  Aimo Kokkola
  Ali, stand-up koomikko
  Aimo Kulaus
  Andre Wickström
  Anitta Ahonen
  Antti Haapala
  Antti Heikkinen
  Ari Kettukangas
  Ari Lauanne
  Arimo Mustonen
  Eino Happonen
  Ferrix Hovi
  Fredi Lilius
  Halavatun Papat
  Hansu & Pirre
  Harri Ekonen
  Heikki Hilander
  Heikki Vilja
  Heli Sutela
  Herra Sopimaton
  Hönttä & Toippari
  Ida Grönlund
  Ilari Johansson
  Ismo Leikola
  Jaakko Saariluoma
  Jaana Saarinen
  Jack Björklund
  Jamppa Kääriäinen
  Jani-Petteri
  Janne Kataja
  Janne Porkka
  Jarkko Tamminen
  J-P Matikainen
  Johanna Tohni
  Jope Ruonansuu
  JP Kangas
  JP Pirinen
  Joonas Myllyveräjä
  Juha Laitila
  Jukka Laaksonen
  Jukka Puotila
  Juuso Happonen
  Karim Z. Yskowicz
  Kaskilahti - Laaksonen Show
  Kanttori Piiparinen
  Kimmo Hannula
  Klaus Thomasson
  Konsultti Erkki Ranto
  Krisse Salminen
  Kullervo Kärp
  Kumman Kaa
  La Sega del Canto
  Lotta Backlund
  Marja Tyrni
  Markku Purho
  Markku Toikka
  Marko Kämäräinen
  Martti Vannas
  Matti Lepänhaara
  Mika Eirtovaara
  Niko Kivelä
  Nikolai Antonov
  Oinoska
  Olli Siiki
  Paul Westlake
  Piikalikka
  Pirjo Heikkilä
  Stand Up Kokit
  Pukinretale
  Pulkkinen
  Rami Valli
  Reijo Salminen
  Rich Lyons
  Riku Sottinen
  Riku Suokas
  Risto K. Järvinen
  Sami Hedberg
  Sanna-Raipe Helminen
  Seppo Helenius
  Seppo Puolakka
  Seppo Soittila
  Sorjonen & Sutki
  Superviinuri
  Tarjoilijashow
  Teemu Kontoniemi
  Timo Harjakainen
  Tippavaaran Vanha Isäntä
  Tom Lindholm
  Tomi Walamies
  Tommi Mujunen
  Tommi Vuorinen
  Toimittaja Pullander
  Turkka Mali
  VeePee Lehto
  Veljespari Liikanen
  Vesa Ruuska
  Ville Myllyrinne
  Yritysvalmentaja Tauno Lahti
SOITA 03-212 2122

Näillä sivuilla on julkaisukäyttöön tarkoitettuja kuvia Ohjelmanaisten esiintyjistä. Kuvia ja tekstejä
saa käyttää vain artistien esiintymiseen liittyvässä mainonnassa Ohjelmanaiset Oy:n luvalla.

Ohjelmanaiset Oy on Facebookissa