Harjannostajaiset

Harjannostajaiset eli harjakaiset ovat erittäin perinteikäs juhla rakennustyömailla, joka järjestetään tyypillisesti rakennuksen saavutettua harjankorkeuden ja vesikattotöiden jälkeen. Harjannostajaisiin on tapana kutsua kaikki rakennusprojektissa mukana olleet henkilöt ja juhlat järjestetään monissa tapauksissa itse työmailla, joskin nykyään myös ravintoloissa tai muissa juhlatiloissa järjestetyt harjannostajaiset ovat myös suosittuja. Vaikka perinteikkäästä tapahtumasta puhutaan katoavana juhlana, harjannostajaiset ovat edelleen yksi kysytyimpiä ohjelmakokonaisuuksiamme. Ja meiltähän näitä löytyy!

Harjannostajaiset eli harjakaiset ovat parhaimmillaan osaavalla esiintyjällä höystettynä

Harjannostajaisesiintyjät ovat todellisia viihteen monitaitureita. Heiltä edellytetään sujuvaa ulosantia seremoniamestarin ominaisuudessa. Esitysten täytyy olla laadukkaita, oli kyseessä sitten perinteinen musiikkiesitys, koomikko tai taikuri, joka hämmästyttää close up eli lähitaikuudella. Myös huumorilla ryyditetyt taikashowt ovat suosittua harjannostajaisohjelmaa. Mentalistit puolestaan hämmentävät yleisöään "lukemalla ajatuksia".

Klikkaa itse sisään ja valitse mieluisesi harjakaisesiintyjä tai pyydä meiltä suosituksia. Urakoidaan yhdessä harjakaiset kuntoon!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai