Karoliina Blackburn

Karoliina Blackburn on mm. Suuri Seikkailu- tosi TV:n ja Elixir kuntoiluohjelman juontajana ja Pirunpelto sarjan Annina tutuksi tullut sanavalmis kaunotar! Näyttelijä, monilahjakkuus, jolla on silmää tilanteille ja korrekti käytös takaa että illan kulku on toimiva ja onnistunut!

Koulutus - Teatteritaiteen Maisteri, MA Theatre

Teatteri - Mullan alle, Rauta Scapinin kujeet, Closer, Korsetti, Vaimoke, Putkinotko, Luulosairas, Muumipeikko ja näkymätön lapsi, Tiedonmetsästäjät.

TV, elokuva - Star Wreck. Irmeli ja Auto. TV- elokuva Suuri Seikkailu 2005- TV-sarja- juontaja. Game Over - elokuva, naispääosa. Badding - elokuva, naispääosa. Meidän Jengi. Kohtalon kirja. Kylmäverisesti sinun. Isänmaan toivot. Mankeli. Hovimäki. Salatut elämät. Lohdutusseremonia. Koti. Tie Edeniin. Capone. Pirunpelto.

Muuta mainittavaa: Liikunnallisesti monipuolinen. Mm. tanssi, ratsastus, miekkailu ja stunt-taitoja. Thainyrkkeilyn Suomen Mestari. Näytellyt espanjaksi, ruotsiksi ja englanniksi. Erittäin musikaalinen. Lasten kirjailija.

LUENNOT

Karoliina pitää luentoja ja koulutusta aiheesta sosiaaliset taidot ja vuorovaikutustaidot.

Koulutuksissa ja luennoilla on keskitytty hakemaan esiin ihmisen osaamista, taitoja, kokemusta ja vahvuuksia ja tuomaan ne selvästi esiin esim. työhaastatteluissa, koetilanteissa, juhlissa, palavereissa.

Isossa osassa koulutusluennoissa on kyse positiivisesta itsetunnon vahvistamisesta, joka auttaa sujuvaan itseilmaisuun ja kommunikaatioon.
- esiintymisjännityksestä eroon pääseminen
- sosiaalisen vetovoiman tekijät
- osaamisen esiin kaivaminen ja sen sujuva esittäminen
- presentaatiotilanteet ja työhaastattelu

Mukana oikeita, helppoja ja HAUSKOJA käytännön harjoitteita. Palaute on ollut erinomaista.

Hyvät referenssit, paikkoja joissa Karoliina esitelmöinyt, kouluttanut mm.
- Gigantti/ Markantalo
- Nokia Viestintäyksikkö
- Helsingin kaupungin kiinteistövirasto
- IADE
- Taideteollinen korkeakoulu
- Helsingin kaupungin työvoimatoimisto
- Tampereen kaupungin Luova Tampere-ohjelma

Karoliina on kouluttanut bisnesihmisiä, järjestänyt koulutuksia yhdessä Mikko Tapanaisen ja Paola Suhosen kanssa IADE:ssa (Suomen taideyliopistojen koulutus- ja kehittämisinstituutti)

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai