Mentalistit ja taikurit

Taikuutta on varteenotettavana ammattina harjoitettu länsimaissa 1700-luvulta alkaen. Nykyaikaisen viihdetaikuuden kehitti kelloseppä Jean Eugène Robert-Houdin (1805–1871), joka avasi taikateatterin Pariisiin 1840-luvulla. Vaikka yleisö tietää taikurin huijaavan, se saa nautintoa taikurin taitavuudesta ja oveluudesta. Nykyaikana esitystaikuuden suosituimpia muotoja on mentalismi, jossa osaavat esiintyjät hämäävät katsojiaan taitavasti luoden vaikutelman mielen voimasta fyysiseen maailmaan. Mentalistit ja taikurit ovatkin yksiä suosituimmista ja kysytyimmistä ohjelmistamme.

Mentalistit ja muut taikurit yhdistelevät useita eri osa-alueita esityksissä

Taikuuden ja mentalismin lajeja on lukemattomia, kuten esimerkiksi close-up eli lähitaikuus, stand-up eli näyttämötaikuus, lastentaikuus, manipulaatio, katoaminen, muodonmuutos, korjaaminen/palauttaminen, teleportaatio, levitaatio ja eläintaikuus. Mentalistit korostavat esityksissään etenkin yleisön ajatusten lukua, ennustamista ja fyysisten rajojen rikkomista. Intensiivisetkin esitykset pitävät otteessaan ja kun keskityt karismaattisen esiintyjän toimintaan, voit helposti huomata ajautuvasi mukaan taikuuden maailmaan!

Mentalistien vahvuus on esiintymistaito

Mentalistit yhdistävät useita eri osa-alueita ja osaavina esiintyjinä pitävät yleisön otteessaan koko esitystensä ajan. Huumori näyttelee tärkeää osaa nykyajan taikuudessa, mutta isoilla illuusionäytöksilläkin on paikkansa nykyajan taikurin repertuaarissa. Tarjolla on myös vaarallisten temppujen tekijöitä. Taikuus on myös laji, joka uudistuu jatkuvasti, sillä mentalistit ja taikurit kehittävät jatkuvasti uusia temppuja hämmentääkseen, niin yleisöä kuin kollegojaan.

Ota siis yhteyttä ja lisää ripaus mystiikkaa tilaisuuteesi mentalistin tai taikurin avulla!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai