Taikuri-jonglööri Janne Mustonen

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen on hämmästyttänyt ja viihdyttänyt katsojia jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Mustonen on tuttu useista tempauksista, Hänet on nähty mm. MTV:n Voitolla yöhön -tv-ohjelmassa jossa hän opetti näyttelijä Jukka Rasilalle moottorisahalla jongleerausta.
Jannen esityksissä yhdistyvät iloinen eteläkarjalainen tyyli, huumori ja näyttävät temput. Kruununjalokivenä on moottorisaha-jonglöörishow, jossa Janne viljelee stand up -komiikkaa jongleeraten samaan aikaan arkipäiväisillä, tutuilla ja vaarallisilla esineillä, kuten keilapallolla, biljardikolmiolla ja omenalla.
Esitys huipentuu kolmella moottorisahalla jongleeraukseen, joka on maailman vaarallisin jonglööritemppu.

Tällä esityksellä Janne osallistui 2016 viihdeohjelmien SM-kilpailuun ja tuloksena oli Suomen mestaruus!

Muu ohjelmisto

TULISHOW:
Vallaton yhdistelmä vauhtia, näyttäviä temppuja ja riehakasta huumoria. Esityksessä toinen toistaan huikeammat temput, näyttävä tulenkäsittely ja iloinen huumori saavat yleisön rentoutumaan ja nauttimaan täysin rinnoin taitavasta esityksestä. Esitys päättyy näyttävään ja vaaralliseen tulenpuhallukseen, joka saa yleisön haukkomaan henkeään.

STAND-UP TAIKASHOW:
Aikuisille suunnattu, huumorilla höystetty vallaton tunnelmankohottaja. Yleisön joukosta valitut avustajat ja yleisöltä lainatut esineet luovat tilanteen, joka tekee esityksestä sekä yleisölle että avustajille takuuvarmasti mieleenpainuvan.

Palvelut

Avainsanat

  • Koomikko
  • Tulishow
  • Sirkus

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai