Burleski tanssijat

Burlesque eli suomeksi burleski on saavuttanut viime aikoina valtavasti mediahuomiota ja burleskitapahtumat ovat löytäneet vakituisen paikan suurimpien kaupunkien viihdetarjonnasta. Kyseessä on vanhasta kabareeperinteestä ammentava taidemuoto, jossa tanssi ja kiusoittelu yhdistyvät luovalla tavalla vastustamattomaksi cocktailiksi.

Burleskiryhmät tuottavat kotipaikkakunnalleen, koko maahan ja jatkossa myös kansainvälisesti laadukkaita, oivaltavia ja viihdyttäviä burleskiesityksiä. Ryhmien esityksissä korostuvat huumori ja innovaatio unohtamatta burleskin klassisia ja teatterillisia perinteitä.

Burleski esityksiä on runsaasti erilaisia numeroita, sekä sooloja että pariesityksiä, joista voi helposti koota erilaisia kokonaisuuksia. Esitysten mukana voi tutustua uudella ja eksoottisella tavalla konttorin arkipäivään ja lentoemännän turvallisuusohjeisiin, tai vaikkapa sukeltaa merenneidon ja ilmapallotanssin satumaailmaan. Asiakkaan halutessa voimme rakentaa myös koko illan ohjelmapaketin yhteistyökumppaniemme kanssa.

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Palvelut

Avainsanat

  • Burleski
  • Tanssiryhmä

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai