Akrotaiturit

Akrotaiturit voittivat Talent Suomi kilpailun 2020.
Tuomaristossa istuivat Ernest Lawson, HP Parviainen, Krista Siegfrids sekä Jorma Uotinen.
Voittaja valikoitui ohjelmaan katsojien antamien äänten perusteella. Kaiken kaikkiaan finaalilähetyksessä oli mukana kahdeksan esitystä.

Akrotaiturit koostuu entisistä ja nykyisistä Tampereen Voimistelijoiden akrobatiavoimistelun huippu-urheilijoista. Nuorimmat voimistelijat ovat 10-vuotiaita ja vanhimmat aikuisia.
Esitykset sisältävät huimia nostoja ja heittoja, joissa voimistelijat suorittavat mitä ihmeellisempiä ja vaikeampia käsinseisontoja ja voltteja.
Akrotaitureihin kuuluu 25 akrobaattia, jotka voivat esiintyä joko koko ryhmä yhdessä tai pienemmissä kokoonpanoissa.

Ohjelma 1
Esitys koostuu viidestä erillisestä, joko peräkkäin tai osissa esitettävistä lyhyistä koreografioista. Yksittäisen esityksen kesto on aina 2-4 minuuttia, joten kokonaisuudessaan esitys kestää n. 15 minuuttia.
• Mystinen matka pohjoisen heimon salattuun valtakuntaan
• Hiljalleen virtaavan joen tarina
• Hafananan vauhdikas karnevaali
• Juhlapäivän ilotulitus
• Hyvän ja pahan taistelu
Tämä esitys vaatii paljon tilaa: leveyttä vähintään 8 metriä, syvyyttä vähintään 6 metriä ja korkeutta vähintään 5 metriä. Esiintymisalueelle tulevien voimistelumattojen asentamiseen menee n. 10 minuuttia. Esiintyjiä on noin 25 henkeä.

Ohjelma 2
Tämä esitys soveltuu esitettäväksi pienessäkin, 4 x 3 metriä tilassa. Korkeutta on oltava vähintään 5 metriä. Noin 12 voimistelijan ryhmä on lavalla välillä koko ryhmä yhdessä ja välillä pienemmissä ryhmissä. Esityksen kokonaiskesto on n. 15 minuuttia.

Ohjelma 3
Pieni ryhmä (3-5 henkeä) nuoria akrobaatteja esiintyy 10 minuutin kestoisella esityksellä. Tilavaatimukset 4 x 3 metriä, korkeus vähintään 4 metriä. Kokonaisuus sisältää lyhyitä pari-, trio- ja yksilöesityksiä.

Tarvittaessa räätälöimme juuri sinun tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden.

KATSO VIDEOT

Afrotaiturit 2.semifinaali/ Talent Suomi/ MTV3

Afrotaiturit 1.semifinaali/ Talent Suomi/ MTV3

Palvelut

Avainsanat

  • Tanssiryhmä

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai