Aino ja Carin - varma valinta

Teatteriesitys Aino ja Carin - varma valinta - kahden naisen elämänmakuinen ja jännittävä komedia työelämän ja parisuhteen murroksesta

Aino ja Carin ovat ystäviä vuosien takaa. Aino on naimisissa ja lapset ovat juuri lentäneet pesästä. Carin on lapseton sinkku ja antaa kaikkensa ja vähän vielä enemmänkin työlleen.

Aino on nähnyt kiinnostavan työpaikkailmoituksen, joka houkuttelee ottamaan harppauksen uuteen suuntaan. Esiintymisvalmentaja-kouluttaja-konsultti-naisyrittäjä Carin on luvannut sparrata Ainoa. Ainon sparraus on vain pieni askel kohti koko Suomen brändäystä Euroopan johtavaksi talousmahdiksi.

Tarinan edetessä Carinille ja Ainolle paljastuu olivatko ne nuoruuden unelmat kuten ura ja perhe, omia unelmia vai jonkun toisen unelmia. Se mikä ennen oli varmaa tuntuukin nyt epävarmalta. Ja naisten välinen ystävyys, jonka piti olla ikuista, joutuu sekin suurennuslasin alle.

Syökseekö tämä tapaaminen molempien naisten elämät uusille urille? Onko paluu entiseen mahdollista? Löytyykö elämän suuressa taitekohdassa se lopullinen varma valinta?

Onko pikkumusta varma valinta, onko Euroopan unioni varma valinta tai onko plasma-tv varma valinta, entä rintojen kohotus, onko se varma valinta?

Suomalaisen pystykorvan sisukkuudella Carin ja Aino nousevat pintaan näistäkin monivalintatehtävistä kuin hyvän vuosikertaviinin pullon korkki.

Positiivisen ja oikean elämänasenteen kautta he jättävät katsojalle Suomea ja suomalaisuutta kohottavan, pitkän, hyvän, tanniinisen jälkimaun.”

“On toi sun elämä aikamoista uraputkimetrotunnelivuoristoratapeilitaloa”
”Onko Penaa näkyny?”
”Kun sä laitat rahan kiertämään, se on niinku tallessa.”
”Ooksä facebookissa? Näytsä missään?”
”Sun cv:ssä on musta aukkko.”
”Visa-laskut mä hoidan naurujoogalla.”

Esityksen kesto: n. 80 min
Käsikirjoitus: Sari Havas, Maarit Peltomaa
Rooleissa vuorottelevat: Sari Havas, Miia Nuutila, Maarit Peltomaa

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai