Antero Mertaranta

Antero Mertaranta voi juontojen lisäksi tehdä esim. yrityksen johdolle tai työntekijöille tietokilpailun jossa on sekä yleistieto kysymyksiä että tietoa tilaajan firmasta, tai vaihtoehtoisesti juontaa ainutlaatuisen urheiluselostuskaraoken. Ideana on, että Anza on omista selostuksestaan tehnyt "karaoken", firmasta valittujen henkilöiden pitää mahdollisimman elävästi ja tunteella selostaa kukin tapahtuma lukien tekstiä TV ruudusta. Kuulostaa yksinkertaisemmalta kuin on, Anza ei nimittäin ole maailman hitain selostaja, edes golfissa…..

Luento:

Antero Mertarannalle kuuluisi monen mielestä myös MM-mitali, sillä Anza loi kotikatsomoihin sellaisen tunnelman ja hengennostatuksen fiiliksen, joka on kantautunut jo äänilevyille asti. Anza Mertarannan laaja yleissivistys, vuorovaikutustaidot, tilannekomiikka sekä elettyyn elämään perustuvat esimerkit vievät kuulijan matkalle, joka todella kannattaa kokea.

Antsalla on useita eri luentojen aiheita. Miksi pitää jaksaa vaikka ei haluaisi, miten asioista selvitään huumorilla tai vaikka riemukas elämysmatka Antzan matkoilla kokemiin huimiin tapahtumiin.
Aihealue voidaan tarkemmin sopia asiakkaan kanssa. Luennot hän esittää hauskasti omalla jäljittelemättömällä tyylillään

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Ruotsi Ruotsi
  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai