Arimo Mustonen

Stand up -koomikko Arimo Mustonen on yli 3000 stand up -tilaisuudessa esiintynyt ja stand-up-kiertueita tehnyt kaiken kansan naurattaja.

Arimo ei kiroile, hän on superhauska ja sovittaa esityksensä kuhunkin tilaisuuteen juuri sopivaksi, oli sitten nuorisotilaisuus, railakas pikkujoulu tai juhlava kick off.

Arimon todella monipuolinen juttuvalikoima takaa, ettei hymy hyydy keneltäkään vielä seuraavanakaan päivänä. Palkittu, arvostettu koomikko ottaa viihdyttävästi haltuunsa tilaisuuden… Riittää, että paikalta löytyy esiintymistila sekä huumorihurmausta odottava yleisö! Mitä aikaisemmin teet varauksesi, sitä paremmin Arimolle jää aikaa suunnitella juuri sinun tilaisuutesi mukainen ohjelma.

Arimo tietää, miten vakavahenkisiä yritysjuhlia virkistetään, mutta heittää tarvittaessa myös hävyttömät herjat polttariporukoille. Stand-up-koomikon esityksen sisältö rakennetaan aina tilaisuuden luonteen mukaan. Mitä aikaisemmin teet varauksesi, sitä paremmin Arimolle jää aikaa suunnitella juuri sinun toiveidesi mukainen ohjelma.

Arimo on myös hyvä valinta tapahtuman juontajaksi ja seremoniamestariksi, sillä miehen nopea tilannetaju ja varma esiintyminen ovat valttia vaativimmissakin paikoissa.

Nyt myös koko illan Stand Up Show ALFAMIES!

Alfamies on perheen harjapäinen johtaja. Vitsit käsittelevät aiheita vauva-ajasta vanhuuteen, mukaan pääsevät myös teinit, vaimo ja hirviövauva. Hauskan suorasanainen kertomus miehen elämästä alfamiehenä monilapsisessa perheessä ja nyky-yhteiskunnassa.
Materiaalia tähän esitykseen on tehty jo 10 vuotta. Arimo antaa palaa best of materiaalillaan! Takuulla vaikuttavaa komiikkaa!

Kesto 2 x 40 min + väliaika

EtäKoomikko keikalle

Koomikko etäpalaveriin, pikkujouluihin ymv.

Viisitoista vuotta ja yli 3500 stand up keikkaa livenä on takana. Keväällä 2020 alkoi myös stand up etäkeikkat Teams- tai Zoom-ympäristössä. Arimo on esiintynyt mm. Lontoossa olevalle ihmiselle ollen itse Tampereella. Etä Stand up keikka on samanlainen kuin livekeikka. Esiintyjä kuulee yleisön naurun ja pystyy täten reagoimaan tilanteisiin. Tilaukset ovat olleet pääsääntöisesti yritysten palavereja mutta mahtuu mukaan myös syntymäpäivät ja yhdet kotibileet. Etäkomiikasta on saatu hieno lisä huumorin tuottamiseen.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai