Bee Alive

  Imitaatio/tribuuttibändi Bee Alive esittää keikoilla 70-luvulla suuren suosion saavuttaneen Gibbin veljesten Bee Gees-yhtyeen musiikkia.

  Bändissä korkeinta tenoriääntä sekä pääsolistin virkaa hoitaa Jarkkis, joka aiemmin on tullut tunnetuksi Michael Jackson-imitaattorina mm. tv-ohjelmassa Tie tähtiin sekä Lahden kaupunginteatterin monissa musikaalinäytelmissä taiteellisena avustajana. Jarkkis on myös tehnyt taustat bändin keikoilla kuuluvalle tausta-CD:lle. Hän esiintyy bändissä Barry Gibbinä, joka alkuperäisessä Bee Gees-yhtyeessä lauloi korkeimmat falsetti- ja soolo-osuudet.

  Riku Heinon muusikonura alkoi kornetin soittajana Laitilan Nuorisosoittokunnassa. Rummut kuitenkin kiinnostivat pojankloppia huomattavasti enemmän, joten torvi sai antaa tilaa kapuloille. Riku opettaa Heinolan ja Lahden musiikkiopistoissa sekä Lotilan koulussa. Lisäksi hän ohjaa nuorisobändejä ja soittaa eri kokoonpanoissa kaupunginorkesterista big bandiin. Rikuhan on ottanut myös kaksi laulutuntia. Bee Aliven myötä hänet tunnetaan pian kaikkialla kuuluisana kastraattilaulajana, Lahden Farinellina hän esiintyy Bee Alive-yhtyeessä Robin Gibbinä.

  Alinta ääntä bändissä laulaa Marko Kemppi, joka on tuttu kasvo Lahden kaupunginteatterin monista musikaaleista taiteellisena avustajana. Hän on ammatiltaan musiikinopettaja ja esiintyy Bee Alive:ssä Maurice Gibbinä. Bändiin kuuluu myös kitaristi, jonka virkaa hoitaa tarvittaessa joko Juha Johansson tai Atte Härkönen.

  Bee Alive:n taustamusiikki keikoilla tulee siis CD-levyltä, joka sisältää 30-minuutin ohjelmiston: Kaikki kappaleet noudattavat tarkoin alkuperäisiä Bee Gees-sovituksia niin laulullisesti kuin taustoiltaankin. Biisit ovat kaikki tunnetuimmasta päästä suurelle yleisölle kuten mm. hitit Night Fever, More Than A Woman, How Deep Is Your Love, Stayin Alive ja You Should Be Dancing menestyselokuvasta Saturday Night Fever.

  Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

  Palvelut

  Avainsanat

  • Tribute/ Look a like

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai