Bilebändi Gringo

BILEBÄNDI GRINGO LAITTAA JÄYKIMMÄTKIN LANTEET LETKEIKSI!

Mikä ihmeen Gringo? Sombrerot, tekoviikset ja akustiset kitarat?

No ei sinne päinkään! Gringo on vuonna 2008 perustettu bilebändi, joka sopii saumattomasti kaikkiin tilaisuuksiin! Laaja ohjelmisto mahdollistaa täydelliset nostalgiatripit ja tanssihurmoksen eri aikakausien ja musagenrejen läpi leikaten aina viimeisimpiin listaykkösiin saakka.

Bilebändi Gringon groove menee jokaisen jalan alle, keinuttaa kankeampiakin lanteita ja suorastaan pakottaa tanssimaan kunnes jalat kramppaavat! Yökerholavoilla nähtävästä villistä ja riehaannuttavasta Gringosta kuoriutuu myös salonkikelpoinen orkesteri fiinimpiin tilaisuuksiin, kuten pikkujouluihin tai häihin.

Keikkakalenteriin on kertynyt jo satoja erilaisia esiintymistilaisuuksia, joten puntit eivät tutise eivätkä hampaat kalise. Firmakeikkojen osalta pyritään myös selvittämään etukäteen yleisön keski-iän ja sukupuolijakauman ja suunnittelemaan setit alustavasti niiden perusteella. Setteihin tehdään muutoksia usein illan aikanakin tilanteiden mukaan. Tärkeintä bändille on, että asiakas on tyytyväinen ja ilta on onnistunut. Tämä karavaani parkkeerataan minne tahansa Suomessa! Mukana kulkee kätevästi laadukas äänentoistolaitteisto sekä valokalusto. Varaa Bilebändi Gringo keikalle nyt, sillä kalenteri täyttyy jatkuvasti!

Emma Balbatsu – laulu
Aaro Laitinen – koskettimet & laulu
Tuisku Lehtola – kitara & laulu
Kalle Saarelma – basso & laulu
Paulo Poverini – rummut & laulu

Kuuntele:

Gringo - Live @ Viihdemaailma Ilona, Tampere

GRINGO LIVE 2018 @ ILONA, JOENSUU

Palvelut

Avainsanat

  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai