Bilebändi Prockiss

  PROCKISS on bilebändien aatelistoon kuuluva menokone, jonka soittama musiikki on hyvinkin jorattavaa yksin tai kaksin. Yhtyeen idea on soittaa riittävän tuttua, tarttuvaa ja mukaansatempaavaa rock-poppia kaikenikäisille.

  PROCKISS on saavuttanut vankan aseman kuulijakunnassaan sekä tapahtumien järjestäjien keskuudessa. Lukuisat yritys- ja ravintola esiintymiset samoissa paikoissa vuodesta toiseen ovat merkki tilaajien tyytyväisyydestä.

  Tilaaja saa 2-3 settiä tuttuja kotimaisia pop-rock taivaan helmiä sekä tarttuvia ulkomaalaisia hittejä höystettynä reippaalla rock potkulla. Ilta rakentuu aina kuulijakunnan mukaan ja loppuillasta meno on huumaava.

  Orkesterissa on todellisia huippuosaajia, kuten kosketinsoittaja Heikki "Hexa" Elo, rumpali Kai Hahto, joka palvelee tällä hetkellä orkesteria nimeltä Nightwish. Nykyisin rumpujen takaan itsensä löytävät yhä useammin sellaiset herrat kuten Miri Miettinen, Risto Niinikoski, Hannes Pirilä, Pexi Parviainen jne. Bassoa pompottaa Ralf Kevin, jonka positiivisyys täyttää tilan jo ennen soiton aloittamista. Kitaraa ja laulua esittää Harri Vaismaa, joka luo myös omaa soolouraa nimimerkillä Ukko-Pekka Vaismaa. Vaikka soittokunta on kiven kovaa, niin iltaa värittää orkesterin hyväntuulisuus ja huumori.

  Prockiss ohjelmistosta löytyy lukuisat kotimaiset ja ulkomaiset artistit. Toivomuksesta löytyy myös erityisesti ruotsalaisten artistien musiikkia.
  Prockiss on ammattitaitoinen ja se pystyy tarjoamaan tasokasta viihdettä ja maustaa sitä omalla personmaalisella tyylillään. Orkesterilla onkin letkeä, mutta raudanluja ote tekemisessään.
  Bändi saa aina hyvän kontaktin yleisöön ja vuorovaikutus on käsin kosketeltavaa. Prockiss on loistava valinta yritysten pieniin tai suuriin kemuihin.

  Keikkasettiin kuluu luonnollisesti laadukas valo- ja äänikalusto aina paikan tarpeen mukaan. Tämä energiapommi kannattaa kokea, sillä elää taas muutaman viikon. Vierailevana solistina yritys- ja festari-tilaisuuksissa on ollut mm. Inga Söder.

  Palvelut

  Avainsanat

  • Pop- Rock

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai