Christian Engblom

Taikuus on korkeatasoista viihdettä joka saa meidät nykyihmisetkin uskomaan ihmeisiin. Erityisesti close-up eli lähitemppuihin perehtynyt taikuri Christian Engblom tuonut taikuuttaan iloksemme ja ihmeteltäväksemme. Hän esiintyy erilaisissa yksityis- ja yritysjuhlissa, laivoilla, televisiossa, toreilla ja turuilla.

Christianin karisma puree niin nuoreen kuin vanhempaankin yleisöön. Hänellä on myös lapsille erityinen lastenshow, jonka parissa viihtyvät vähän vanhemmatkin, stand-up ohjelmaa suuremmalle yleisölle sekä close-up temppuja, jotka sopivat joka tilaisuuteen. Christian on osallistunut taikurikilpailuihin ja tuloksena ovat olleet PM pronssia vuonna -94 ja hopeaa vuonna -95.

Hän on Suomen vanhimman taikuriyhdistyksen Taikapiirin jäsen sekä Esiintyvät taiteilijat ry:n hallituksen varajäsen. Christian on myös kansainvälisen IBM:n (International Brotherhood of Magicians) jäsen. Christian on vieraillut ahkerasti erilaisissa kongresseissa ja taikatapahtumissa. MTV3:lla esitetty tv-sarja Velhojen Kunkku oli suurelta osin Christianin käsialaa, ja uusia ideoita on kehitteillä jatkuvasti. Tiedossa kokemusta ja ammattitaitoa.

Kielet

  • Englanti Englanti
  • Espanja Espanja
  • Ranska Ranska
  • Ruotsi Ruotsi
  • Suomi Suomi

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai