Duo Elektra

DUO ELEKTRA

Saksofonin, laulun ja viulun soundimaailma luo ylellisen ja viihdyttävän kokonaisuuden.

Elektra esittää moderneja, elektronisia sovituksia niin vanhoista klassikoista kuin tuoreimmistakin pophiteistä – eikä varmasti jätä ketään kylmäksi tanssilattialla!

Elektra viihdyttää tanssikansaa klubeilla, baareissa ja yksityisbileissä, mutta taipuu myös tyylikkääseen ja hillitympään loungemusiikkiin, joka sopii erityisen hyvin taustamusiikiksi yritys- ja yksityistilaisuuksiin sekä hää- ja gaalatilaisuuksiin.

Upeat musiikit, visuaalisuus ja räjähtävä energia viihdyttää kansainvälisiä ja kotimaisia vieraita.


LOTTA MARIE
Sibelius-Akatemiasta valmistunut Lotta Marie (viulu) tunnetaan klassisen musiikin lisäksi myös popin, kevyen musiikin ja improvisaation virtuoottisena taiturina. Lotta on viimeisen 15 vuoden ajan soittanut satoja korkean profiilin kansainvälisiä yritys- ja yksityistilaisuuksia Irlannissa, UK:ssa, Pohjoismaissa ja Amerikassa asiakkainaan mm. Startup Gala 2024, Metso, Nokia Areena, LUMI Supertietokoneen avajaiset, OYS, Pöyry, Nokia, Microsoft, YIT, Helsingin yrittäjät, Patek Philippe, Rolex jne.
Lotta on myös Suomen häämuusikoiden ehdotonta kärkikastia. Hän on soittanut satoja häitä Suomessa ja ulkomailla, ja on voittanut Vuoden hääohjelma -palkinnon vuonna 2022.

SOFIA AUTIO
Sofia (laulu/saksofoni/piano/kitara) on suomenkielistä pop/iskelmämusiikkia esittävä artisti ja lauluntekijä. Sofia laulaa oman elämänsä inspiroimana vahvoja tarinoita, joiden mukana koko Suomi voi laulaa. Kauneus, haikeus ja melankolia ovat vahvasti läsnä musiikissa ja tyylissä.
Sofia keikkailee monipuolisesti 150 keikan vuositahtia trubaduurina sekä useissa kokoonpanoissa kuten Elektra ja Lisää Skumppaa bilebändeissä.
Sofian vahva lavaesiintyminen ja taito soittaa useita instrumentteja on tuonut muusikolle paljon töitä ja positiivista julkisuutta.


YRITYSJUHLAT & COCKTAIL-TILAISUUDET, FESTARIT, KLUBIT & BAARIT
Duo taipuu myös tyylikkääseen ja hillitympään loungemusiikkiin, joka sopii erityisen hyvin taustamusiikiksi yritys- ja yksityistilaisuuksiin sekä gaalatilaisuuksiin.
Erinomainen vaihtoehto myös yksittäisenä ohjelmanumerona, kun kaivataan tunnelmaa kohottavaa showta.
Duo myös kiertelee yleisön joukossa soittaen ja laulaen!

Elektra viihdyttää myös tanssikansaa mukautuen paikan tunnelmaan.
Festarikansa puolestaan pääsee vauhtiin kun Elektra nostattaa tunnelmaa DJ:n kanssa eri vuosikymmenten hittejä moderneilla mausteilla esittäen.
Upeat musiikit, visuaalisuus ja räjähtävä energia viihdyttää kansainvälisiä ja kotimaisia vieraita.

HÄÄT & YKSITYISTILAISUUDET
Hääjuhlat sekä muut yksityistilaisuudet ammattitaidolla alusta loppuun!
Vihkiseremoniassa esitetään herkkiä kappaleita laulun, viulun ja pianon säestyksellä.
Taustamusiikki jatkuu esimerkiksi ruokailun taustalla.
Häätanssin siivittämänä loppuiltaan pääset bilettämään kun Elektra laittaa päälle glitterit ja tanssittaa häävieraita!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai