Ewa Kaarela Swing Band

Ewa Kaarela Swing Band on monipuolisista muusikoista koostuva jazz-yhtye. Bändi on tuttu lukuisista esiintymisistään eri puolella Suomea järjestetyissä jazz-tapahtumissa.

Klassinen jazz ja swing ovat yhtyeen kuuluinta ja halutuinta musiikkia, mutta ohjelmisto on monipuolinen ja eri tilaisuuksiin sopiva. Se käsittää tilanteen mukaan myös evergreenit, bluesia, bebopia, balladeja, ja taustamusiikkia.

Ewa Kaarela Swing Band on esiintynyt monissa merkittävissä jazz-tapahtumissa. Näihin tapahtumiin lukeutuu mm. Pori Jazz, Imatra Big Band Festival, Baltic Jazz, Otava Jazz, Kouvola Dixie- festivaali, ja Ruska Swing. Ewa Kaarela on esiintynyt myös Nokia Big Bändin solistina sekä yhteistyössä Porilaisen Poriginal Quartetin kanssa. Muita yhteistyökumppaneita ovat olleet mm. Antti Sarpila, Pentti Lasanen, Claes Anderson, Seppo Hovi, Olli Ahvenlahti, ja Antti Hyvärinen. Suomen ulkopuolella Ewa on myös esiintynyt Venäjällä, Tshekissä, Unkarissa, ja Ruotsissa.

Ewa on julkaissut kolme levyä:- Auringon Valoon, It’s Allright With Me & Things Happen That Way.

Viimeksi mainitulla levyllä ovat mukana soittamassa myös Antti Sarpila ja Pentti Lasanen. Nämä herrat ovat myös tehneet sovitukset useisiin kappaleisiin. Muut hienot sovitukset ovat J. ”Jenttu” Nowak sekä Saku Järvisen käsialaa.

Ewa Kaarela syntyi Puolassa ja vietti siellä lapsuutensa ja nuoruutensa. Ewa opiskeli lyömäsoittajaksi Katowicen konservatoriossa. Ewa muutti Suomeen vuonna 1974. Laulaja Ewa Kaarelalle on ominaista vahva, ilmaisuvoimainen sekä laajamittainen ääni, ja oivallinen vokaalitekniikka. Hänen lavaesiintymisensä on valloittava, räiskyvän voimakas ja intensiivinen. Puolalaisella temperamentillaan hän saa läheisen kosketuksen yleisöön.

Ewa Kaarela & Saku Järvinen duo sopii pienempiin tilaisuuksiin.

Palvelut

Avainsanat

  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki
  • Tanssiorkesteri

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai