Fillaripianisti

Oiva ohjelma messuille, kauppakeskuksiin, markkinoille.

Fillaripianisti Aarno Paakkarin läheisintä musiikkia on jazz, stride-piano ja rhythm&blues. New Orleans jazzin poljento kuuluu Paakkarin pianonsoitossa, mutta muutkin tyylilajit onnistuvat.
Vasen käsi hypähtelee soittaen bassoa ja sointuja oikean hoitaessa melodian ja muut kuviot. Samaan aikaan pianisti polkee ja ohjaa liikkuvaa instrumenttiaan, Fillaripianoa.

Aarno kiersi Eurooppaa 1990-luvun alussa akustisen pianon kanssa soittaen Hampurin, Amsterdamin ja Pariisin kaduilla. Katukonsertteja kertyi satakunta ja yleisö ympäri Eurooppaa otti nuoren pianistin avosylin vastaan. Noina aikoina piano kulki pakettiautossa. Painava piano seilasi kaduilla pienten teollisuuspyörien varassa. Soitin on yhä tallessa ja on aika-ajoin muistuttanut omistajaansa mahdollisuudesta soittaa pianoa erikoisissa paikoissa.

Ajatus katusoitosta tuli ajankohtaiseksi ja Aarno suunnitteli erilaisia tapoja liikutella raskasta instrumenttia. Polkupyörän ja pianon yhdistäminen vakuutti pianistin; se on käytännöllinen, helppo käyttää ja vieläpä kauniskin. Näin pianisti saadaan maata kiertävälle radalle!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai