Herra Sopimaton

  Herra Sopimaton yllättää ja naurattaa aina!

  Herra Sopimaton venyttää soveliaisuuden rajoja ja testaa härskisti ihmisten sietokykyä. Asiallinen pukumies häiriköi koirapuistossa, varastaa polkupyöriä ja hautaa vaikka ruumispussin maahan - usein ohikulkijoiden suosiollisella avustuksella.

  Nyt on mahdollisuus tilata Herra Sopimaton paikalle tekemään jekkuja pomollesi, työkaverillesi tai vaikka metelöiville naapureillesi? Mahdollisuuksia on rajattomasti. Tässä vaikkapa kaksi esimerkkiä:

  Vaihtoehto 1. Voidaan kuvata ikimuistettavasti tilanne piilokameralla ja esittää tapahtunut valkokankaalla vaikkapa yritysjuhlassa.
  Vaihtoehto 2. Herra Sopimaton tai näyttelijän muu esittämä hahmo tekee jekun paikan päällä etukäteen sovitussa paikassa. Se voi tapahtua esim. juhlatilaisuudessa ohjelmanumerona.

  Christian Sandström, näyttelijä

  Christian Sandström on opiskellut Teatterikorkeakoulussa vuosina 1993-1996 valmistuen näyttelijätaiteen maisteriksi 2008. TeaK:n lisäksi Sandström suorittaa myös tv-tuottajan opinnot Metropolia-ammattikorkeakoulussa.
  Sandström on näytellyt elokuvissa ja televisiosarjoissa niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Hänen esikoisroolinsa oli Ted Espingin osa suositussa ruotsalaisessa tv-sarjassa Hotelli Seger. Tämän lisäksi hänet muistetaan muun muassa elokuvista Sibelius, Etulinjan edessä, Kahlekuningas, Saippuaprinssi ja Tali-Ihantala 1944.

  Christianin voi bongata TV:ssä kevään 2010 aikana Teräspallien lisäksi MTV3:n Helppo elämä -tv-sarjasta.

  Kielet

  • Suomi Suomi

  Palvelut

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai