Huipputiimi


Rosa Meriläisen ja Mikko Kivisen ohjaama
HUIPPUTIIMI

Kaksi draamaqueeniä ja huippulaulajaa Kirsi Ståhlberg ja Anneli Ranta nousevat samalle lavalle. Myös virtuoosinen nuori haitaristi Henna Leppänen ottaa upeasti tähtien keskellä tilansa.

Musiikkikomedia kahdesta naisesta, haitaristista ja itselleen nauramisen taidosta.

Mitä tapahtuu kun kaksi epätoivoisesti työtä hakevaa eri-ikäistä näyttelijäystävystä päättävät ratkaista pulmansa rakentamalla oman shown ja palkkaavat siihen haitaristin? Kumpikin haluaa päästä näyttämään parastaan, mutta miten saa kaikki bravuurinsa yhteen ja samaan showhun niin, että tilaa jää vielä toisellekin. Ja haitaristikin aikoo ottaa osansa.

Tarinat Huipputiimissä perustuvat kokemukseen näyttelijän ihanneammatista ja sen varjopuolista, mutta komedia ei olisi komedia, ellei homma lähtisi lapasesta ja sen nämä naiset osaavat!

Rosa Meriläisen kirjoittama ja Mikko Kivisen ohjaama Huipputiimi ottaa kaiken irti Anneli Rannan ja Kirsi Ståhlbergin yhteisestä Salatut elämät – menneisyydestä. Huipputiimi tarjoilee upeita esityksiä ja nauraa alan raadollisuudelle. Ylhäinen ja alhainen kohtaavat koomisesti showssa ja sen kulisseissa. Huipputiimissä huumori kohtaa koskettavuuden ja musiikki sykähdyttää.

Laulut vaihtelevat koskettavista tunnelmapaloista riehakkaisiin poppibiiseihin ja tyylissä löytyy variaatiota tangosta Bondiin ja retrodiskoon.

Musiikkikomedian kesto: n. 1 tunti 15 minuuttia, väliaika.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai