Iina Kuustonen

  Iina Kuustonen
  Putous-viihdeohjelmasta tututksi tullut Iina Kuustonen on esiintynyt muun muassa elokuvissa FC Venus (2005), 8 päivää ensi-iltaan (2008) ja Vares – Pahan suudelma (2011) sekä televisiosarjoissa Suojelijat (2008), Ihmebantu (2009) ja Helsingin herra (2012). Iina on nykyisin kysytty tähti. Vuoden sketsihahmo –kilpailuissa esiintyneet hahmot ovat olleet menestyksiä.


  Jani-Petteri
  Putous-ohjelmasta tuttu, Dragsfjärdistä kotoisin oleva, viittaan verhoutunut Jani-Petteri taistelee valomiekka tanassa paremman maailman puolesta, naapurin Teroa vastaan. Valomiekka tosin on vähän risa, haittaakse?
  Herttainen Jani-Petteri hämmästyttää laajalla sanavarastollaan, klassisen musiikin tuntemuksellaan ja yleissivistyksellään; aika harva 6-vuotias listaa esikuvikseen muun muassa Nietzschen ja Kahlil Gibranin, vai mitä? Toisaalta aika harvan 6-vuotiaan harrastus on psykoterapia kolmesti viikossa – onneksi.

  Sui-Hing

  Putouksen 2. tuotantokauden sketsihahmokisasssa ihastuttanut hieroja Sui-Hing harrastaa muun muassa manikyyliä, pedikyyliä ja holoskooppeja. Nauravaisen ja elämäniloisen kaunottaren esikuva on Malilyn Monloe ja tarkkanäköisimmät voivat jotain yhtäläisyyttä löytääkin. Mutta pitää kyllä olla todella tarkkanäköinen.
  Siellä missä Sui-Hing vaikuttaa, ei turhia murehdita – onhan neidon slogankin Don’t wöli bii häpi ending! Oiva valinta tunnelman nostattajaksi lähes juhliin kuin juhliin.

  Jäbä Leisson

  Jäbä Leisson nosti hipsterit kaiken kansan tietoisuuteen. Omintakeiset hokemat " Mitä jäbä duunaa?" ja "Mikä meininkileisson?".
  Hipsterin varusteisiin kuuluu nostaligia-asioita menneisyydestä, trendien luominen ja löytöretket havantoihin.
  Näistä syntyy komiikan helmet tarinoinnin kautta nykypäivän hipsterikulttuuriin.
  "Huikee idis" tilata Jäbä Leisson puhumaan läbäleissonii tapahtumiin.

  Kielet

  • Suomi Suomi

  Palvelut

  Avainsanat

  • Tribute/ Look a like

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai