Ilja Teppo

Ilja Teppo - Kun musiikki ja viihde kohtaavat


Ilja Teppo on todellinen viihteen moniottelija. Hän on laulaja-lauluntekijä, kulttuurin -ja teatterintuottaja ja ennen kaikkea loistava esiintyjä. Mies kiertää Suomen teitä sekä yksin, että yhtyeensä kanssa, esiintyen niin firmojen juhlissa, kyläjuhlissa, gaalatilaisuuksissa, festivaaleilla kuin syntymäpäivilläkin.
Itse asiassa sellaista tilannetta ja juhlaa ei ole, johon Iljaa ei voisi kutsua. Ilja on yhä nuoresta iästään huolimatta kokenut kehäkettu mitä tulee esiintymiseen.

Ilja Teppo tuo hyvää henkeä juhliisi. Hänen omat laulunsa ja tarinansa ovat elämänmakuisia ja hauskoja - toisinaan herkkiäkin.
Sen lisäksi hän kantaa aina mukanaan repullista persoonallisella otteella sovitettuja lainakappaleita. Perinteet Iljan perheessä on kunnossa. Hänen isänsä kuplettimestari Jaakko Teppo viihdytti suomalaisia 80 - ja 90-luvuilla, ja nyt on pojan vuoro. Ja Ilja tekee sen omalla tavallaan. Hän on aito, ja se tekee hänestä yhden ja ainoan Ilja Tepon.

Iljaa voi tilata sooloilun lisäksi myös isommalla kokoonpanolla. Tällöin mukaan liittyy sangen karismaattinen ja ammattitaitoinen soittajajoukko Pohjois-Karjalasta.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai