In Time Quintet

In Time Quintet & Jari Pekkinen

Suomalainen InTime Quintet edustaa uuden tangon terävintä kärkeä maailmassa. Yhtye on erikoistunut Tango Nuevon luojan, Astor Piazzollan musiikkiin.
Piazzolla uudisti perinteisen argentiinalaisen tangon yhdistämällä siihen elementtejä mm. modernista ja klassisesta konserttimusiikista sekä jazzista.

Vuonna 1994 InTime Quintet tuli musiikkimaailman tietoisuuteen voittamalla ensimmäisen kansainvälisen Astor Piazzolla - kilpailun Italiassa.
InTime Quintet on esiintynyt Skandinaviassa, Euroopassa, Emiraateissa, Japanissa ja Argentiinassa saaden innostuneen vastaanoton yhtä lailla konserttisaleissa ja jazz- klubeissa kun kamarimusiikki-, folk- ja avantgardefestivaaleillakin. Yhtye on luomassa konserttitangolle uusia ulottuvuuksia.
Suomalaiset nykysäveltäjät kuten mm. Kalevi Aho, Hannu Pohjannoro, Ilari Laakso ja Leonid Bashmakov ovat tehneet kvintetille tilaustyönä teoksia, joiden näkökulma ulottuu perinteisimmistä tangotutkielmista aina avantgardistisiin visioihin saakka. InTime Quintetin ohjelmistossa on nyt myös kotimaisen tangon klassikoita tango nuevon henkeen sovitettuina.

Jari Pekkinen on todellinen monitoimimies tietämyksensä ja osaamisensa suhteen. Muusikkona hän on multi-instrumentalisti ja laulaja (bassobaritoni) viihdemusiikin eri genreillä.
Hän on toiminut säveltäjänä, sanoittajana, sovittajana, muusikkona, laulajana sekä äänittäjän ja tuottajan rooleissa. Teattereissa Pekkinen on esiintynyt eri rooleissa laulajana ja tanssijana sekä toiminut Yleisradiossa studio-ohjaajana.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai