Anna & Janus Hanski

Janus Hanski - Mies ja Kitara

1980-luvun puolivälin tietämiltä saakka esiintyvänä artistina itseään kiireisenä pitänyt Hanski tunnetaan toki myös televisiosta ja valkokankaalta. Pitkän päivätyön musiikin ja viihteen parissa tehnyt Janus Hanski kiertää keikoilla nyt myös akustisesti mies ja kitara tyylisesti, sekä pienellä kokoonpanolla. Ohjelmisto koostuu taiten valituista 50-60-70 -lukujen klassikoista mm. Sammy Babitzin, Juha Vainio, Seppo Hanski, sekä omista hittibiiseistä.

Kuuntele:

Janus Hanski, Kitarani

Janus Hanski, Painan vain pääni

Erilaiset tapahtumat hoituvat varmalla ammattitaidolla ja tyylitajulla. Myös harjannostajaiset.

Janus Hanski & The Timbertones

Janus Hanski & The Timbertones on jotain uutta ja samalla perinteistä suomalaisen countryn saralla.
Musiikki perustuu vahvasti Amerikan perinteeseen, ja kokoonpanossa on alan parhaita ammattilaisia.

Janus Hanski, laulu, kitara
Olli Haavisto, pedal-steel
Tuomas Metsberg/Jarmo Hynninen, kitara
Tomi Leino, basso
Sami Laakso, rummut

Country-musiikin vahva nousu on havaittu maailmalla, ja Suomeen jos mihin tämä juureva kansanmusiikki sopii kuin veneet kesäiselle järvelle.
Janus Hanski on pitkän linjan musiikin ammattilainen, jolta on tänä kesänä ilmestynyt uusi albumi ”Tie kutsuu kulkijaa”. Pitkän pandemiavuoden jälkeen sekä artisti että muusikot ovat lähdössä innoissaan kiertueelle juhlistamaan levyn hienoa vastaanottoa.
Uuden albumin musiikin lisäksi kuullaan instrumentaali-taidonnäytteitä huippumuusikoilta sekä parhaita Amerikan perinteen country-klassikoita.

Janus & Anna Hanski yhteisille keikoille.

Taitavat sisarukset, jotka ovat tehneet pitkän ja monipuolisen uran, lähtevät yhteisille keikoille.
Musiikki on kulkenut verenperintönä molemmilla sisaruksilla pienestä pitäen, jolloin he kiersivät isänsä Seppo Hanskin mukana suomalaisia keikkapaikkoja. Sen jälkeen molemmat ovat luoneet rakastetuilla levytyksillään sekä laaja-alaisella viihdyttämisellään, joka on ulottunut niin elokuviin, tv-sarjoihin kuin teatterin lavoille, kestävän aseman suomalaisten sydämissä laadukkaina taiteilijoina.
Hanskit ovat tilattavissa erilaisiin tilaisuuksiin sekä duona että erilaisilla kokoonpanolla vahvistettuna.

Me Hanskit - Kauneimmat joululaulut

Tässä lämminhenkisessä joulukonsertissa on mukana kaikki lapsuuden kauneimmat joululaulut mm. Sylvian joululaulu, En etsi valtaa loistoa, Kulkuset, Nyt syttyy valot tuhannet ja monia muita.
Hanskin perhe on aloittanut yhteistä tekemistään joululaulujen parissa, jo v. 1980 tehtiin levy nimeltään ”Lapsuuteni joululaulut” jossa Seppo Hanski ja lapset esiintyivät. Levy saavutti suuren menestyksen ja sitä myytiin yli 100.000 kpl josta luovutettiin platinalevy perheelle.
Mukana:
Janus Hanski - laulu, kitara
Anna Hanski - laulu
Pinja Hanski - laulu
Pekka Rautio -kitara
Konsertin kesto n. 1 h ei väliaikaa

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai