Jarkko Tamminen

Yksi mies, paljon puhetta

Jarkon Suuri Imitaatio-Show on noin 33,33 minuuttia kestävä ilon, naurun ja riemun ilotulitus, jonka aikana hän marssittaa lavalle toinen toistaan pidetympiä, hauskempia ja ajankohtaisempia hahmoja. Jokainen esitys on tapahtumaan liittyviä inside-vitsejä myöten aidosti ainutkertainen.

Jarkko Tamminen saa sinut tuntemaan, että kutsuvieraiden lisäksi paikalle on tupsahtanut joukko koko kansan tuttuja. Nautit varmasti, viihtyväthän vieraasi ja ottavat ilon irti ammattilaisen esityksestä.

Mittatilaustyönä toteuttaminen erottaa Jarkon esitykset monista muista. Jarkko kerää tietoa tilaajayrityksestä ja paikalla olevasta porukasta jotta hän voi kirjoittaa "inside" -juttuja itse tilaisuutta varten.
Näistä keräämistä "Inside"-jutuista muotoutuu yleensä juuri herkullisimmat sketsit, jotka hersyttävät makeimmat naurut. Eli esiintyminen muokataan tilaisuuteen sopivaksi!
Uuden toimitilan omituisuudet, päivänsankarin persoonallisuus, asiakkaiden aikaansaannokset… imitaattori yhdistää yksityiskohdat ajan yleisiin puheenaiheisiin.

Yritystilaisuuksissa Jarkko on omaa luokkaansa. Parhaimmillaan hän on 20–150 hengen tilaisuuksissa, joissa syntyy vahva tunnelma. Jarkon ennakkotyö tuo tulosta, komediaa ja imitaatiota syntyy luontevasti viikon uutisista, kiinnostavista ilmiöistä ja mielenkiintoisista ihmisistä tai esityksen tilanneen yrityksen toimialasta, johtoportaasta ja ammattikapulakielestä.

Toukokuusta 2020 lähtien Jarkko on tehnyt onnistuneesti jo yli sata erilaista virtuaalikeikkaa toisinaan tv- tai stream-studioilta, mutta vielä useammin oman olohuoneensa kotoisalta sohvalta. Myös virtuaalikeikoissa Jarkon vahvuus on huolellinen valmistautuminen ja esitysten sekä hahmojen räätälöiminen. Itse esityksen lisäksi Jarkon keikkapalvelut sisältävät kahden työpäivän verran ennakkopalavereita, perehtymistä, käsikirjoitustyötä ja muuta valmistautumista. Puitteiden, tekniikan ja yleisönrakenteen lisäksi Jarkko ottaa etukäteen selvää esimerkiksi syntymäpäiväsankarin elämästä tai yrityskeikalle kutsuneen firman toimialasta tai henkilökunnasta ja kirjoittaa niistä esitykseensä suoria inside-viittauksia.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai