Jenna Bågeberg ja Tommi Soidinmäki

Juhla Juhlien- konsertti

Säestyksestä vastaavat taidokkaat muusikot, sellisti ja pianisti, jotka tuovat intiimin tunnelman konsertteihin, mutta myös suurempi kokoonpano on mahdollinen. Mukana pianisti Jenni Kupari ja sellisti Elias Kahila.
Konserttien ohjelmisto koostuu vanhoista, kaikille tutuista kappaleista, mutta myös uudemmista lauluista. Tästä esimerkkinä on mm. konsertin nimeä kantava Tommin ja Jennan duetto Oi, juhla juhlien, joka on julkaistu radiosinglenä ja muutamilla joulukokoelmilla.

Tommi Soidinmäen konsertteja

Olen kuullut on kaupunki tuolla -kirkkokonsertit
Tommi tekee pianisti Jenni Kuparin kanssa myös hengellisiä konsertteja, jotka ovat saaneet erittäin myönteisen vastaanoton. Konsertissa kuullaan tunnettujen hengellisten sävelmien lisäksi myös kevyemmän musiikin klassikkoja (Tiet, Nyt ja aina), jotka ovat kovasti olleet yleisön mieleen.


Laulu joutsenien ja muita hittejä
Tommi Soidinmäen tunnetuimmat hitit ja taatusti menevää musiikkia iltaan kuin iltaan, vaikkapa pikkujouluihin. Tommi laulaa mm. hitit Laulu joutsenien, Mikä lähtee ei koskaan palaa, Kotkan siivet, Julien Cabaree, Kaikki tytöt, Rumba Negro, Lemmenjuomaa ja Johnny Blue. Lisäksi illan aikana kuullaan tunnettuja, kaikille tuttuja suomalaisia bilebiisejä, kuten Hetki lyö, Fiilaten ja höyläten, Hengaillaan ja Hafanana!


Suomalainen ilta -klassinen konsertti
Tommi Soidinmäki ja pianisti Jenni Kupari ovat opintojensa myötä myös klassista musiikkiin taitajia ja he ovat tehneet klassisia konsertteja saksalaisesta liedeistä lähtien. Tämän konsertin teema on kuitenkin suomalaisuus! Konsertissa kuullaan rakkaita suomalaisia sävelmiä mm. Madetojan, Kuulan, Merikannon ja Sibeliuksen tuotannosta unohtamatta etelä- ja pohjoispohjalaisia kansanlauluja. Erikoisuutena konserttia voidaan muokata toiveiden mukaan esim. saksalaisella, ranskalaisella ja italialaisella musiikilla!

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai