Johannes Malkamäki

JOHANNES MALKAMÄKI - TAIKURI, MENTALISTI JA JUONTAJA

Johannes Malkamäki esittää lava- ja lähitaikuutta aikuisyleisölle. Johanneksen erityisala taikuuden kentällä on mentalismi. Mentalisti lukee ajatuksia, tulkitsee kehonkieltä ja vaikuttaa yleisön tekemiin päätöksiin – ja tekee sen viihdyttävästi.

Tehdessään lähitaikuutta Johannes kiertää pöytäryhmiä yksitellen läpi ja näyttää laadukkaita korttitemppuja ja ajatustenlukua. Omien silmien alla ja jopa omissa käsissä tapahtuva taikatemppu on täysin häkellyttävä. Lähitaikuus toimii hyvin jään rikkojana ja luo hauskan puheenaiheen pöytäseurueisiin. Kiertelevä ja kohtelias taikuri tuo rennon tunnelman juhliin.
Lavaesityksessä taikuus tapahtuu ihmisten mielissä, mutta näkyy silti takariviin asti. Johanneksella on lämminhenkinen huumorintaju ja ihmeet onnistuvat pilke silmäkulmassa. Esitys on hauska, muttei avustajien kustannuksella. Ketään ei nolata. Lavaesitys sopii niin pienemmille seuruille kuin sadoille katsojille ja sen pituus voidaan sopia tilaisuuden mukaan.

Tarvittaessa Johannes juontaa tilaisuuden itsevarmasti ja rennosti. Johannes varmistaa, että tilaisuus kulkee jouhevasti ja hoitaa mahdollisen haastattelun ja palkintojen jaon. Juontoja varten voidaan suunnitella juuri tapahtumaan sopivaa huumoria.

Johannes on asunut vuosia ulkomailla ja opiskellut brittikoulussa joten englanninkieli on kuin toinen kotikieli.

LUENNOT:
Johannes on koonnut oppejaan myös luennoksi, jossa keskitytään vuorovaikutukseen ammattimentalistin näkökulmasta.

Mentalistin neuvot onnistuneempiin neuvotteluihin
Kaipaatteko uusia tuulia asiakaspalveluun, kaupantekoon tai neuvotteluihin? Mentalistin neuvot onnistuneempiin neuvotteluihin -luennolla pureudutaan vuorovaikutukseen mentalistin näkökulmasta. Luennolla puretaan neuvottelutilanne osiin ja puhutaan seuraavista aiheista:

  • Miten jo ennen neuvottelua voi suggestoida toisen osapuolen oikeaan mielentilaan.
  • Millä pienillä mentalistin kikoilla voi nopeasti syventää luottamusta.
  • Kuinka hyödyntää kehonkieltä oikein ja esittää oma ehdotus tai pyyntö parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Miten jättää paras mahdollinen mielikuva kanssakäymisestä.

Luennon avulla voi tehdä asiakaspalvelusta helpompaa ja luontevampaa ja saada uutta näkökulmaa kaupantekoon – tehtiin kauppaa sitten tuotteesta tai kotona huoneen siivouksesta.

Luento tarjoaa paljon konkreettisia neuvoja, joita voi suoraan soveltaa käytäntöön. Luentojen pohjana toimii mentalistin ammattitaidon lisäksi kova tiede. Luentojen väitteet perustellaan huolellisesti valituilla psykologian tutkimusartikkeleilla.

Luennon kesto on noin 1 tunti. Myös englanniksi

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai