Juha Kurvinen

  Juha "CrazyFinn" Kurvinen on yksi Suomen tunnetuimmista viihde- ja extreme-jonglööreistä, joka on viihdyttänyt juhlakansaa päätyökseen vuodesta 1996 lähtien. Takana on yli 2000 esiintymistä Suomessa ja ulkomailla mm. yritys- ja yksityistilaisuuksissa, laivoilla, hääjuhlissa, yökerhokiertueilla, opiskelijabileissä, kesätapahtumissa, syntymäpäivillä, messuilla ja kaikkialla joissa ihmisten toivotaan viihtyvän.

  Kurvinen on monipuolinen viihdetaiteilija, jonka show on täynnä kansainvälisen tason taitotemppujen lisäksi mm. komiikkaa, yleisöavustajia, yllätyksiä, jännitystä ja show-musiikkia. Tärkeintä Kurvisen showssa eivät ole itse temput vaan show'n kyky herättää yleisössä erilaisia tunnetiloja hervottomasta naurusta yllätyksiin ja jännitykseen. Show'n tärkein elementti onkin sen kyky nostaa tilaisuuden kuin tilaisuuden tunnelma kattoon.

  Amerikan viihdemaailmassa Juhan edustamaa lajia kutsutaan nimellä "Comedy Juggler". Perinteisessä jonglööriesityksessä ilmassa lentävät tavalliset välineet kuten renkaat ja pallot, mutta Kurvisen show on kaikkea muuta: kyytiä saavat kännykät, täysinäinen kaljatuoppi ja jopa aito käynnissä oleva moottorisaha!

  Jotain show'n tasosta kertoo se, että se on voittanut Viihdeohjelmien Suomenmestaruuden lisäksi kolme kertaa kultaa kansainvälisessä viihdekilpailussa Koreassa. Kurvinen on lisäksi suosittu esiintyjä yritys- ja yksityistilaisuuksissa ja gaalailloissa myös ulkomailla ja show on nähty mm. Venäjällä, Englannissa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Espanjassa, Saksassa, Italiassa, Kreikassa, Egyptissä ja Koreassa.

  Juha on lisäksi vieraillut näyttämässä taitojaan mm. seuraavissa TV-ohjelmissa: Guinness World of Records, Älä Katso, Katso Pois, Mahdoton Tehtävä, Ennätystehdas, Huomenta Suomi ja Speden Spelit. Kurvisella on lisäksi hallussaan kaksi virallista Guinness -maailmanennätystä, jotka hän on tehtaillut moottorisahajongleerauksen saralla.

  Kielet

  • Englanti Englanti
  • Suomi Suomi

  Palvelut

  Avainsanat

  • Sirkus
  • Tulishow

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai