Juhlaprinsessa

Juhlaprinsessan rakastetut prinsessahahmot järjestävät lapsiystävällisiin tapahtumiin unohtumatonta ohjelmaa ja herättävät sadun taian eloon!

Juhlaprinsessa tarjoaa kahden tai useamman prinsessan voimin lapsia osallistavaa ja musiikkia sisältävää lavaesitystä.

Yhden tai useamman prinsessan suosittua ohjelmaa ovat myös meet & greet -hetket valokuvauspisteellä, halaukset sekä yhteiskuvat. Pienet kuninkaalliset saavat aina mukaansa prinsessojen nimmarikortin.

Esityksiä on eri mittaisia, ja esitykset sopivat yhtä hyvin niin kauppakeskuksiin kuin pienille syntymäpäiväjuhlille.

Valitse suosikkisi yli kymmenestä prinsessahahmosta ja tehdään yhdessä taiasta totta!

Kaunotar
Oman tiensä kulkija.
Kaunotar on rohkea ja älykäs prinsessa, päättäväinen oman tiensä kulkija, joka unelmoi seikkailuista. Kaunotar pelastaa isänsä Hirviön linnasta, jääden itse vangiksi lumottuun linnaan. Hän tutustuu Hirviöön ja oppii, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää, ja että sisäinen kauneus on tärkeintä. Nykyään Kaunotar elää linnassa onnellisena, mutta rakastaa myös lähteä vierailuille pienten kuninkaallisten juhliin.

Tähkäpää
Eloisa seikkailija.
Tähkäpää on niin onnellinen, kun hän viimein päätti laskeutua tornistaan tutkimaan maailmaa. Elämä on ihmeellinen seikkailu tälle pitkälettiselle kadoksissa olleelle prinsessalle. Kaikista huikeinta hänestä on, kun pääsee tapaamaan uusia ystäviä ja vierailemaan ihanissa juhlissa!

Lumikki
Herttainen perinteinen prinsessa.
Mitä tapahtuikaan sen jälkeen, kun Lumikki ratsasti auringonlaskuun Prinssin kanssa? Iloinen prinsessa asuu nyt linnassa, mutta vierailee toki edelleen kääpiöystäviensä luona. Eläimet ovat myös Lumikin sydäntä lähellä ja hän retkeilee usein linnan läheiseen metsään.
Joskus Lumikki saattaa löytää metsästä taikaportin, jonka kautta hän pääsee taianomaisiin juhliin.

Lumikuningatar
Enemmän supersankari kuin prinsessa?
Lumikuningatar hallitsee valtakuntaansa yhdessä sisarensa ja lumiukkoystävänsä kanssa.
Aiemmin kuningatar yritti salata todelliset taikavoimansa ja oli yksinäinen, mutta nykyään hän rakastaa juhlia ja viihtyy mielellään isommassakin joukossa!

Jääprinsessa
Leikkisä ja rohkea pohjoisen prinsessa.
Jääprinsessa rakastaa talvea ja lunta, sekä erityisesti lumiukkojen rakentamista.
Rohkea Jääprinsessa löytää itsensä usein seikkailuista ja juhlat ovat hänen mielestään seikkailuista suurimpia, koska silloin voi tavata paljon uusia ystäviä!

Jääprinsessa ja Lumikuningatar
Talviset sisaret voi nyt tilata myös yhdessä juhliin!
Jääprinsessa ja Lumikuningatar rakastavat kokea uusia seikkailuja ja ovat erityisesti innoissaan, jos pääsevät yhdessä juhlimaan ja tutustumaan uusiin ystäviin. Olipa kyseessä pienet tai suuret juhlat, niin yhdessä on varmasti vielä tuplasti hauskempaa.

Tuhkimo
Tavallinen tyttö josta tuli prinsessa.
Tuhkimo jaksoi aina uskoa unelmiensa toteutuvan, kunhan hän vain olisi rohkea ja kiltti.
Hyvän haltiakumminsa avustuksella hän pääseekin Kuninkaanlinnan tanssiaisiin ja tapaa unelmiensa prinssin. Haltiakummin taika kuitenkin raukeaa keskiyöllä, ja Tuhkimo joutuu pakenemaan jättäen jälkeensä vain lasikengän. Kengän avulla Prinssi löytää Tuhkimon, ja he elävät linnassa onnellisina.
Silloin tällöin hyvä haltiatarkummi heilauttaa taikasauvaansa, ja Tuhkimo löytää taas loisteliaisiin juhliin!

"Suurkiitos, kun teitte tapahtumastamme uniikin! Prinsessat olivat todella ammattimaisia, oma-aloitteisia ja saivat todella hyvää palautetta niin vanhemmilta kuin lapsiltakin. Juuri se jokin mikä tekee tavallisesta tapahtumasta astetta ihanamman ja mieleenpainuvamman."

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai