Jukka Törmä

  Vuosien saatossa Jukka Törmä on saavuttanut legendaarista mainetta katusoittajana ja kuuluukin eittämättä Tampereen kesäiseen katukuvaan. Yhdeksänkymmentä-luvun taitteessa MTV-3 teki miehestä dokumenttiohjelman ja muitakin TV-esiintymisiä oli jatkuvasti.

  Hiukan vastentahtoisesti Jukasta leivottiin katusoiton Suomen mestari 1999, Juomalaulun Suomen mestari 2000 ja Tapsan Tahtien voittaja 2002. Jukka kiertää ahkerasti pubeissa, ravintoloissa ym. tilaisuuksissa laulaen ja soittaen omien laulujensa ohessa kotimaista musiikkia laidasta laitaan.

  2009 Jukka alkoi esittää cover-ohjelmiston lisäksi voimallisemmin myös omaa ohjelmistoaan ja näissä puitteissa syntyi duo Jukka Törmä & Eki Vilen. Duo on tehnyt keikkoja melko tiiviillä tahdilla siitä asti ja jatkaa edelleen.

  Huhtikuun alussa 2012 kasattiin bändi Jukka Törmä & Tammelan Woima. Railakkaan ja raikkaan soundin omaavassa kokoonpanossa soittavat Antti Rissanen: Rummut, Kris Le May: Basso, Petri Iso-Mustajärvi: Kitara ja laulu, Jukka Törmä: Kitara ja laulu.

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai