Juontaja Simo M. Korkia-Aho

  Juontaja Simo M. Korkia-Aho on supliikki mies tilaisuuteesi. Paitsi, että juttu ja juonnot luistavat, niin luistavat myös laulaminen, tuote-esittelyt, haastattelut ja ohjelmien sekä esitysten vetäminen, siitä takeena laulunopettajankoulutus sekä yli 3 000 tehtyä esiintymistä viimeisen 16 vuoden aikana. Ei ihan joka poika vedä tuota keikkamäärää.

  Tilaisuuden aikana rooli voi vaihtua juontajasta lasten leikittäjään (Simosaurus, Kapteeni Kaskelotti), Elvikseen, October fest mieheen tai vaikkapa italialaiseen tenoriin. Sano sinä mitä haluat tilaisuuteesi ja me teemme sen! Katso lisätiedot täältä: http://www.ohjelmanaiset.fi/artistit/simodeus/

  Esiintymisiä on takana jo niin monenlaisia, että kohta olisi varmaan helpompi sanoa mitä ei ole tullut tehtyä... näitä nyt ainakin ja useita: häitä, synttäreitä, yritystilaisuuksia, ravintolakeikkaa, Oktoberfestejä, rautakaupan avajaiset, oopperaa, yritystilaisuuksia, operettejä, lasten tilaisuuksia, radiomainoksia, naisten iltoja, markkinaisäntä, musikaaleja, autoliikkeen avajaiset, hautajaisia, laiva esiintymisiä, näytelmiä, TV-mainoksia, pubeja ja clubeja...

  Erittäin sujuvalla englannin kielellä onnistuvat myös kansainvälisten tapahtumien juonnot ja ruotsikin taittuu kohtuullisen riittävästi. Myös kaikki ohjelmat voidaan vetää englanniksi!

  Tarvittaessa (ja tilaisuuden luonteesta riippuen) mukana kulkee useita eri hahmoja: Elvis, italialainen tenori, Oktober fest mies Horst, 'Don Johnson henkinen' lattarimusan taitaja, 50-, 60- ja 70-luvun laulajat, lapsille Simosaurus sekä Kapteeni Kaskelotti!

  Ja oma äänentoisto, langattomilla mikrofoneilla, kulkee aina mukana!!!

  Puku on pukeutumiskoodi. Tilaisuuden kesto määritellään erikseen tilaisuuden mukaan.

  Kielet

  • Englanti Englanti
  • Italia Italia
  • Ruotsi Ruotsi
  • Suomi Suomi

  Palvelut

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai