Kaisa Kujanpää

Kaisa Kujanpää on lapualaissyntyinen taitava pianisti, haitaristi ja laulaja. Tällä hetkellä hän työskentelee musiikkipedagogina, pianonsoiton opettajana ja freelancer muusikkona.
Musiikillinen repertuaari on laaja, aina klassisesta musiikista pop musiikkiin.

Harmonikan soiton Suomen mestaruuksia Kaisalla on useita. Merkittävimmän voiton hän saavutti Kultaisen Harmonikan kilpailussa vuonna 2004. Esiintymisiä ja konsertteja on Suomen lisäksi kertynyt myös Virossa, Ruotsissa, Kanadassa ja Argentiinassa. Ohjelmistoon kuuluu tulisia tangoja, ikivihreitä sävellyksiä, huimaa virtuositeettia ja nykymusiikkia uudelleen sovitettuna.

Laulu on ollut Kaisan harrastus jo pienestä pitäen. Klassisen laulun opinnot hän aloitti 16-vuotiaana Lapuan musiikkiopistossa. Keikoilla laulua kuulee yhä enenevissä määrin. Musiikkityylistä ja tilaisuudesta riippuen hän säestää itseään pianolla tai harmonikalla.

Näiden kolmen instrumentin laittaminen tärkeysjärjestykseen on Kaisalle lähes mahdotonta. Ne tukevat toisiaan, antavat monipuolisuudellaan rajattomasti mahdollisuuksia ja rikastuttavat repertuaaria. Kaisa on monipuolinen muusikko, jolle musiikki ja sen tulkitseminen on yksi elämän tärkeimmistä asioista.

Musiikki on Kaisan intohimo ja suuri inspiraation lähde. Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään tilaisuudestasi ikimuistoinen!

Palvelut

Avainsanat

  • Blues- Gospel- Kantri
  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki
  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai