Karita Aaltonen

  Ammatilla on aina tekijänsä ja Karita edustaa ehdotonta ammattitaitoa juontajan moninaisessa maailmassa.

  Juontokeikat hyvällä fiiliksellä. Kaikki juonnot sujuvat luontevasti ja luotettavasti Karitan käsissä.
  Intohimo omaan työhön - se on se juttu joka vetää Karitan uudestaan ja uudestaan tavallisten ihmisten pariin. Tehdyt keikat puhuvat puolestaan.

  Monen vuoden juontokokemus yritysten juhlissa, kauppakeskuksissa, messuilla ja muissa tapahtumissa takaa onnistuneen juontajavalinnan. Saatte tapahtumaanne juontajan, joka tekee työnsä – ei vain äänellään – vaan myös koko sydämellään.

  Tavoitteena Karitalla on onnistua kerta kerran jälkeen luomaan aivan ainutkertainen tunnelma tilanteen ja tilaisuuden mukaan.

  Puheviestintä / viestintä / tuottaja-koulutus
  Yritysjuhlat
  Muotinäytökset/malli-/missikilpailut
  Neste Rally
  Turun yleisradio/juontaja, Turku Tv/juontaja
  Lasten tapahtumat
  Ostoskeskusten markkinointitapahtumat, mm:
  Sokos: 3+1 päivät
  Stockmann: Hullut päivä,
  Kodin Ykkönen: Yllätyspäivät
  Koskikeskus: Miinus Viirus
  Festarit, mm:
  Tammerkosken Sillalla, Tammerfest, sekä DBTL
  YLE TV1 kuuluttaja

  LUENNOT:
  Kun Karita Aaltonen 2012 sai diagnoosin aivokasvaimesta , selviytyminen oli ensimmäisenä mielessä. Hän toivoi vertaistukihenkilöä, jotakuta joka olisi selvinnyt vastaavanlaisesta kasvaimesta ja tarjoaisi tukea. Karita ilmoitti toivovansa positiivisesti ajattelevaa ihmistä, mutta sai tiedon ettei ole minkäänlaista ihmistä tarjota.
  Kun Tampereen yliopistollinen sairaala ei voinut tarjota tukihenkilöä, päätti Aaltonen etsiä vertaistukea muualta. Karita ilmoitti sairaalaan ettei ollut kiinnostunut elinikäennusteista, vaan paranemisesta.
  Hän etsi netistä syövästä selvinneitä sekä erilaisista ruokavalioista.
  Aaltonen uskoo että ravinto on yksi tärkeimmistä asioista paranemisessa. Sairas ei voi jatkaa samaa vanhaa elämää ja odottaa että ihme parantaa hänet.
  Näistä mietteistä kumpuaa hänen luentonsa. Luennointi sopii Karitalle sillä hän on jo parinkymmenen vuoden ajan työllistynyt juontajana. Ylen TV1:n kuuluttajana toimineelle ja tuhansia tapahtumia juontaneelle naiselle sairaudesta ja ennen kaikkea paranemisesta luennoiminen tuntuu luonnolliselta.
  Kuin huomatta keikat ovat vaihtuneet pikkuhiljaa hyvinvointitapahtumien ja terveysmessujen luentoihin.

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai