Kate & Pasi

Sirkustaiteilijat Katerina Repponen ja Pasi Nousiainen ovat erikoistuneet akrobatiaan ja jongleeraukseen.
He ovat esiintyneet yhdessä vuodesta 2010 lähtien ja kiertäneet jo yli 22 eri maassa.
Kate & Pasi ovat kiertäneet esiintymässä mm. kuuluisan kanadalaisen Cirque Eloizen, Yhdysvaltalaisen Circus Floran kanssa Sveitsissä tunnetun Circus Montin kanssa sekä lukuisien muiden sirkusten mukana.
Heidän esityksiään on nähty Suomessa mm. Sirkus Finlandiassa ja Talvisirkus Hurjaruuthissa. Tämä korkeatasoinen pariakrobatia esitys palkittiin hopeisella palkinnolla kansainvälisellä sirkusfestivaalilla Latviassa 2014. Kate & Pasi myös voittivat tuomaripalkinnon tunnetulla saksalaisella festivaalilla Bochum Open Flair vuonna 2017.

Esitykset suunnitellaan tapahtuman tilaan ja konseptiin sopiviksi.
Esitysten pituudet vaihtelevat 5 minuutista 30 minuuttiin.

TYÖPAJA

Tarjoa unohtumaton ja tiimihenkeä nostattava jongleeraus työpaja asiakkaille, henkilökunnalle tai omaksi iloksi. Työpajan voi toteuttaa toimistolla tai etänä esimerkiksi webinaarissa. Tyytyväisiä asiakkaita ovat olleet mm. Metso Outotec, Suomen Punainen Risti, Muistiliitto. Jongleeraus on osoittautunut mainioksi tavaksi tuoda piristystä työyhteisöön ja tukea tiimin yhteishenkeä.

Jongleerauksella on monia positiivisia vaikutuksia sekä fyysisesti että henkisesti.

Työpajan kesto räätälöidään tilaajan toiveiden mukaisesti, mahdollistaen joustavan ajanjakson väliltä 20 – 40 minuuttia.

Ota yhteyttä ja tarjoa yrityksellesi hauska, viihdyttävä ja hyödyllinen elämys! Jongleereaus työpaja tuo hymyn huulille, luo positiivista ilmapiiriä ja takaa ikimuistoisen kokemuksen kaikille osallistujille.

Palvelut

Avainsanat

  • Sirkus

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai