Kirsi Salo

  Kirsi Salo muistetaan "Heikoin lenkki" -ohjelman teräväsanaisena juontajana. Noista vuosista on jo aikaa ja nyt Kirsi antaa neuvoja Kirsi ja Himoshoppaajat ohjelmassa.

  Kirsi Salo (KTM) on televisiopersoona ja hyvinvointivalmentaja. Salo on tullut tutuksi mm. ohjelmista Talousuutiset sekä Heikoin Lenkki. Hän omaa myös vuosien kokemuksen rahoitus- ja pankkimaailmasta ja on kokenut myynnin sparraaja. Kirsi on monilahjakas, ekonomi, toimittaja ja oikeasti mukava sekä huumorintajuinen ihminen. Kirsi on nainen joka soveltuu juontajaksi erityisen hyvin tasokkaisiin tilaisuuksiin ja juhliin, kuin asennetta vaativiin underground henkisiin tilaisuuksiin - ja kaikkiin muihinkin tilaisuuksiin esimerkkien väliltä.

  Ammattitaitoa hiusrajasta ääreishermostoon asti.

  Luennot:

  Kirsi Salo – Ajattele itsesi vapaaksi
  Vuonna 2011 Salo löysi intohimonsa toimia hyvinvointivalmentajana suoritettuaan LCF Life Coach – tutkinnon.
  Vuosien kokemus televisiosta ja kameran edestä välittyvät hänen luennoillaan vahvana esiintymisenä. Kirsi puhuu mielen voimasta ja auttaa kuulijaa tunnistamaan oman ajattelunsa vankilat ja vapautumaan niistä. Hän painottaa unelmien tärkeyttä ja herättää kuulijan puntaroimaan omaa ajatusmaailmaansa ja tapojaan toimia.
  Luennoillaan hän rohkaisee jokaista heittäytymään uusiin tilanteisiin ja rikkomaan tietoisesti omia rajoja. Salo on motivoiva ja voimaannuttava puhuja, jonka intohimona on auttaa kuulijaa löytämään työkalut kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

  Kielet

  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

  Palvelut

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai