Kristian Nivala

Taikuuden MM hopea Pekingissä 2009 (card magic)

Teidän on turha odottaa frakkipukuista taikuria tai pyöreiden metallirenkaiden linkittymistä yhteen, vaan luvassa on huumoria, hauskuutta ja ei niin vaarallisia tilanteita. Te tulette näkemään jotain, mitä ette löydä mistään muualta. Nopeaa, visuaalista ja nykyaikaista taikuutta, joilla on saavutettu useita kansainvälisiä palkintoja. Karismaattinen ja persoonallinen esiintyminen ovat tuoneet myös useita esiintymiskutsuja ympäri maailmaa.

Kristianin esitysten lähtökohtana on tehdä hauskaa ja viihdyttävää taikuutta, joka ei pelkästään hämmästytä, vaan varmasti myös naurattaa. Erikoisosaamisena ja mielenkiintonsa taikuuden lisäksi ovat olleet erilaiset pelit ja niissä huijaaminen. Kristian pelaankin mielellään pelejä yleisön kanssa, ja ihmeellistä ja varsin hauskaa siinä on, että jollain kummallisella tavalla yleisö kuitenkin aina voittaa.

”Tavoitteeni on yksinkertainen. Haluan ylittää asiakkaiden odotukset kerta toisensa jälkeen.”

  • The World Championship of Magic 2nd prize (Card Magic)
  • Pohjoismaiden mestaruus 2008
  • Pohjoismaiden mestaruus 2007
  • Taikuuden SM 2005
  • Ravintolataikuuden SM 2004

Vuoden taikuri 2007 (kunnianimitys Suomen Taikapiiri) Suomen taikuri 2005 (kunnianimitys Suomen Taikurit ry).

Tyylikästä, Taitavaa, Viihdyttävää kansainvälisen tason taikuutta!

Kristian on esiintynyt ympäri maailmaa ja Suomessa hän esiintyy pääasiassa yritysmaailman tilaisuuksissa. Kristian voitti Pekingissä 2009 Taikuuden MM-kilpailuissa hopeaa (card magic category). Lisäksi hän on voittanut kaksi kertaa Pohjoismaiden mestaruuden. Los Angelesissa yleisö nousi seisomaan osoittaakseen suosiotaan Kristianin esitykselle. Buffalon esityksen jälkeen tapahtumanjärjestäjän kommentti oli lyhyt: "Fantastista!" Kristian on esiintynyt useissa Euroopan maissa ja hänet on myös kutsuttu esiintymään ja luennoimaan taikuudesta Japaniin, Kanadaan ja Yhdysvaltoihin.

Esityksiä on kahdenlaisia: walk around -taikuutta yleisön joukossa kierrellen ja lavashow yhteisesityksenä kaikille vieraille.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai