Laamasen Saha ja Pumppu

  Laamasen saha ja pumppu perustettiin kun eräänä kesänä Kaustisella jazzia soitettiin. Raimo Nummelan hanuri niin haikeesti soi ja Kari Pulakan kitara sitä sooloin säesti kun Minna Laamasen saha valitti ja vonkui.

  Tuli aika myös reippaamman rallin ja narubassoilun, siispä swingejä ja jiveja esitettiin. Pyöränpumppu suorastaan hinkui pyykkilautaa kaverikseen ja kunnon Nokialainen sai uuden tehtävän eläkepäivinään. Näin jatkuu kaiken aikaa elävä Laamasen sahan ja pumpun musiikkimaailma skifflen luovassa maailmassa. Eikä kukaan osaa varmasti sanoa, mitä uutta löytyy mukaan seuraavalle keikalle. Aina sattuu ja tapahtuu, jopa kesken keikan.

  Luvassa siis swingejä, jivejä, vanhoja foxeja ja rokkia, väliin hitaampaa, herkempää ja tunnelmallista. Myös enenvässä määrin omaa tuotantoa.

  Vaan jos saavatkin mukaansa "lapsitähti" Netta Rantasen suloisen raikkaine äänineen, tuleekin yhtyeestä lastenlauluorkesteri.

  Silloin soittimet raikuvat mm. Malmste´nin sävelin ja myös omaa tuotantoa viljellään huomattavasti enemmän. Tilaustyönä Netalle tehdyt laulut sopivat toki myös aikuisempaan makuun. Eikä Kari Pulakan Mikki Hiiri showta sovi jättää mainitsematta tässä yhteydessä.

  Kielet

  • Suomi Suomi

  Palvelut

  Avainsanat

  • Etno- Lattari
  • Lastenmusiikki

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai