Ladies First Big Band

Ladies First Big Band

Suomen ainoa ja lähes ainoastaan naisista koostuva Ladies First Big Band on nappivalinta jokaiseen juhlaan. Ääntä lähtee - tilaisuudesta riippuen - cocktailmeiningistä festivaalijytkeeseen ja koreografiaosastolla löytyy kaikkea uimakoulusta Travoltaan!

Ladyt ovat vuodesta 1993 alkaen viihdyttäneet festivaaleilla, klubeilla, risteilyillä, häissä, merkkipäivillä sekä firmojen bileissä. Ulkomailla bändi on keikkaillut mm. Ruotsissa ja Saksassa sekä useilla festivaaleilla Virossa. Spiikit sujuvat asiakkaan toiveiden mukaan kaikilla kolmella kotimaisella: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Onpa bändi nähty soittamassa yhtälailla Tukholman kaupungintalolla kuin yleisurheilun EM-kisoissa, viikinkiasuisina jokilaivalla, enkeliasuisina suorassa tv-lähetyksessä, golfkentällä ja rallin erikoiskokeella rekan lavalla.

​Ladies First Big Band on yksi huomiota herättävimmistä bilebändeistä; iso, tehokas ja mehukas. Bändi on parhaimmillaan tanssivan yleisön edessä ja encoret ovat keikoilla enemmän sääntö kuin poikkeus. Pääsolistin viittaa jo vuosia kantanut Rose-Marie Backström on saanut rinnalleen Sini Heinilän ja Susanna Erosen muodostaman enkelikuoron ja lisäpotkua naisrintamaan antaa miessolisti Tatu Oikarinen, joka laulaa kaikkea vanhasta rock´n rollista Robbie Williamsin kautta Bruno Marsiin.

Keikkaohjelmistoon kuuluu tarvittaessa tyylikkäitä swingkappaleita sekä bilemusiikkia soulin ja discon merkeissä; Kool & the Gangia, Gloria Gaynoria, Donna Summeria, Tina Turneria, Aretha Franklinia: Ladies night, I will survive, It's raining men, Never can say goodbye, On the radio, Hot Stuff, Proud Mary, Respect, Let me entertain you.

Kun tarvitaan orkesteri joka jää mieleen, on Ladies First se oikea valinta!

Palvelut

Avainsanat

  • Pop- Rock

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai