Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis

Tervehdys Loiskis-orkesterilta
Soitto soi ja laulu kaikaa ympäri Suomea – tilatkaa tekin!

Loiskis on lastenmusiikin ammattiorkesteri, jonka kotipaikka on Keski-Suomessa, mutta konserttilavana koko Suomi. Orkesteri tekee ja esittää laadukasta lastenmusiikkia lapsille ja koko perheille. Loiskis on lastenmusiikin ammattiorkesteri, joka aloitti toimintansa v. 2001 alusta. Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis kiertää Suomea mukanaan soittoa, satuja ja taikaa sekä vierailevia solistejakin. 20 konsertin ohjelmistosta löytyvät myös viittotut laulut ja musamaatiot - tehty vahvalla ammattitaidolla juhlaan sekä arkeen.

Loiskiksen konsertit: Loiskiksen parhaat, Lasten ikivihreät, Eläimellistä menoa, Musamaatio -näytös (animaatioita livesäestyksellä), Sankarihommia (lauluja ammateista), Maailman ympäri (monikulttuurinen) sekä Kuusijuhla joulukonsertti.

Loiskiksella on useita erilaisia konserttikokonaisuuksia: Nelitahti, Kuperkeikka ja Joulukonsertti. Kokoonpanoissa on 3-8 esiintyjää ja ohjelmistossa on 16 erilaista konserttia. Vierailevia solisteja on mm. Eija Ahvo, Susanna Haavisto, Satu Sopanen, Klovni Dodo, Mikko Perkoila ja Pentti Rasinkangas.
Etnointerrail-konsertti pääasiassa yläasteelle ja lukioihin. Loiskis-kvartetti pureutuu syvälle Euroopan musiikkikulttuureihin tukien koulun omaa musiikkiopetusta. Myös Maailman ympäri -konsertti sopii yläasteille.

Nelitahti- Loiskis on ilmettään hetkessä muuttava, laulava, useita eri instrumentteja soittava ryhmä. Yhtyeen esiintyminen on yllätyksellistä ja vuorovaikutteista, taiteellisesta tasosta tinkimättä. Hannu, Pekka, Tony ja Ville ovat monipuolisia muusikoita, jotka eivät kumarra musiikillisia raja-aitoja. Nelitahti- Loiskiksen musiikki ammentaa aineksia etnosta, kansanmusiikista, jazzista ja laadukkaasta rytmimusiikista. Nelitahti- Loiskis koettelee joskus myös omia rajojaan, tietenkin tyylin ja hyvän maun puitteissa!

Trion ohjelmistossa ovat Loiskiksen parhaat, Eläimellistä menoa ja Maailman ympäri sekä Kuusijuhla. Trio soittaa akustisesti pienissä tiloissa, mutta äänentoistolla konsertti toimii isoissakin saleissa.

Loiskis-työpajat sujuvat keikan yhteydessä mainiosti. Työpajat: uusiosoitinrakennus, laulu- ja soitto, sanoitus- ja sävellyspajat.

Tuomo Rannankari: Ole mulle kaveri (5 muusikkoa)
Viittomakielinen konsertti (kaksi tulkkia ja 4 muusikkoa)
Avaruuskonsertti Mars matkaan! (5 muusikoa)
Eija Ahvo: Uppo-Nallen juhlakonsertti (5 esiintyjää)
Klovni Dodo: Sirkuskonsertti (5 esiintyjää), 3 v. täyttäneille
Mikko Perkoila: Hirmuiset merirosvot (5 muusikkoa)
Pentti Rasinkangas: Rasinkankaan lauluja, myös ruotsiksi ja viroksi (5 muusikkoa)
Satu Sopanen: Satuja ja tariNoita (5 muusikkoa)

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Ruotsi Ruotsi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai