Laulava nukke Maddaleena

Maddaleena on tanssiva ja laulava nukke,

Maddaleena on tanssiva ja laulava nukke, joka kutsuu mukaan musiikilliseen seikkailuun! Vauhdikas lastenesitys Matkustan ympäri maailmaa sisältää tuttuja lauluja ja liikunnallisia laululeikkejä Elefanttimarssista Tuiki tuiki tähtöseen, ripauksen teatteria, ja hämmästyttäviä taikatemppuja, joihin lapset saavat osallistua. Maddaleenan Jouluhulinat -esitys tuo puolestaan joulutunnelman koko perheen pikkujouluihin, joulujuhliin tai kauppakeskusten joulunavauksiin.

Luvassa iloinen, lämminhenkinen ja mukaansatempaava show, jossa kaikilla lapsilla ja lapsenmielisillä on lupa pomppia, nauraa ja laulaa mukana. Esitysten kesto on n. 30-40 min, 2-3 x 20 min tai sopimuksen mukaan. Nukke tuo tarvittaessa oman äänentoiston ja taustaverhot mukanaan.

Erikseen sovittavissa:

Toisessa roolissa Maddaleena voi toimia kasvomaalarina. Kasvomaalari Sari loihtii siveltimellään hauskat kasvomaalaukset lastentapahtumissa, tavarataloissa, syntymäpäivillä - ihan missä vaan! Maalari pukeutuu aina teeman mukaan - yrityksen merirosvojuhlissa merten kuningattareksi ja sirkussynttäreillä klovniksi! Maddaleena tekee myös ilmapallofiguureja.

Karaoke: Lasten karaoke on hauska ohjelmanumero lapsille ja lapsenmielisille. Maddaleena toimii karaoken vetäjänä laulaen välillä itsekin. Karaokelistalla on tuttuja iloisia lastenlauluja, mm. Minä soitan harmonikkaa, Jänis istui maassa ja Postimies Pate sekä iskelmiä ja päivän hittejä vanhemmille lapsille. Lasten karaoke sopii tavarataloihin, kauppakeskuksiin, messuille, yritysten lastenjuhliin.

Jos tarvitsette sujavasanaista lastentapahtuman juontajaa niin Maddaleena voi tässä auttaa joko Maddaleenana tai sitten ihan itsenään - Sarina.

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki
  • Tribute/ Look a like

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai