Lauri Salovaara

Lauri Salovaara on median ja yritysmaailman moniottelija, yksi maamme kokeneimpia ja arvostetuimpia juontajia, joka on omimmillaan yritystapahtumissa.
Juontokeikkoja on takana reilusti yli 1000 jonka myötä Lauri osaa ottaa tilanteen kuin tilanteen haltuun. Hän suhtautuu jokaiseen keikkaan kuin omaan tapahtumaansa – ehkä sen takia samat asiakkaat tilaavat häntä vuodesta toiseen uudelleen.

Lauriin ovat luottaneet mm. RAY, Finnmatkat, Jussi Pesonen, Jorma Terentjeff, Vähälä Oy, Nokia, Fitness Expo, Osuuspankki, MPY, Casino Helsinki, Unicef, Tokmanni, Neste Oil Rally, NHL, CHL, Radio Nova, YLE ja MTV.
Juontotöitä Lauri on tehnyt livekeikkojen ja radion lisäksi myös televisioon, parhaimmillaan 1,3 miljoonalle tv-katsojalle.
Laurilta luonnistuvat juonnot sekä suomeksi että englanniksi.

Luennot:
'Kun jokainen työntekijä on myyjä'- tässä käydään läpi sitä kuinka tärkeää jokaisen työntekijän on esiintyä omaksi ja firmansa edukseen

Lauri valittiin vuoden puhujaksi vuoden 2017 Evento Awardseissa.
Lauri on omimmillaan innostaen ja motivoiden kuulijoita tekemään muutoksen.
Keikkapalautetta:
”Loistava kohdentaminen, kovan luokan esiintyjä pitämässä puheviestinnän ryhmälle koulutusta – mahtava juttu, rento, kertoi hyvin omista kokemuksista, mieleen jäi päällimmäisenä se, ettei mokat haittaa, oleminen yleisön edessä oli vakuuttavaa, rohkaiseva, sai myös elämänohjeita, hienoa!”

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Palvelut

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai