Linnea von Kattendam

Linnea von Kattendam -drag show

Queen is here! Linnea von Kattendam -drag show on riemuntäyteinen juhlashow, joka tempaisee yleisön antaumuksella mukaansa suomalaisen drag show’n pyörteisiin!

Linnea edustaa ajatonta tyylikkyyttä, vanhan kabareen glamouria ja on persoona, johon takuulla rakastut!

Von Kattendamin sekunnintarkat ajoitukset, oivallukset ja tummanpuhuva huumori iskevät vaativampaankin yleisöön ja ihmisiin, joille drag show ei ole ennestään tuttua! Näyttämöllä vierailee Linnean esittämänä tähtiä kotimaan ja ulkomaan lavoilta (mm. Loreen, Esa Pakarinen, Jorma Uotinen, Paula Koivuniemi...). Esitystä vauhdittaa tummanpuhuva stand up -komiikka, joka elää yleisön ja tilaisuuden mukaan. Hahmon takaa löytyy teatterialan ammattilainen, drag-artisti Ville Kekäläinen.

Ville on yksi Suomen eturivin drag -artisteista. Villen luoma Linnea von Kattendam on innostanut myös drag show’ta aiemmin vierastaneet yleisöt lajin pariin tummanpuhuvan komiikan ja hersyvien hahmojen kautta. Kekäläinen on voittanut muun muassa arvostetun Miss Drag Queen -kilpailun vuonna 2011 ja City -lehden Kaupungin Paras -äänestyksessä hänet valittiin kaupungin parhaaksi drag-artistiksi Helsingissä syksyllä 2011. Drag show ei ole enää hämyisten kuppiloiden viihdettä, vaan koko kansan komiikkaa!

Esityksiä on takana yrityskeikoista teattereihin. Tilaajina ovat olleet niin autoalan firmat kuin syntymäpäiväsankarit. Palaute on ollut kiittävää ja reaktiot positiivisen yllättyneitä. Show sopii hyvin myös lapsiyleisöille. Ville on helposti lähestyttävä yhteistyökumppani, joka hoitaa työnsä ammattitaidolla ja varmuudella. Kokemusta hänellä on myös tapahtumien tuottamisesta, revyyesitysten ohjaamisesta ja työpajoista.


Pistä siis tukka rullalle ja vietä ikimuistoinen ilta Linnea von Kattendamin kanssa!

Palvelut

Avainsanat

  • Tanssiryhmä
  • Tribute/ Look a like

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai