Lorenz Backman

Lorenz ”Lore” Backman on näyttelijä, juontaja, luennoitsija, hyvän mielen valmentaja ja muusikko joka on toiminut viimeiset vuodet päätoimisesti juontajana.

Juontotehtävissä hänet tunnettaneen mm. televisiosta toisena MTV3-kanavan viihdesarja Huuman juontajista. Hän on myös juontajana ohjelmassa Ile & Lore (Radio Nova), Biisikärpäsestä, Mitä tuli tehtyä sekä Talentista.
Tätä ennen hän juonsi Yle TV2:lla sarjaa Umpimähkä vuonna 2004. Näyttelijänä hän on esiintynyt muun muassa miespääosassa Sydän kierroksella –sarjassa, Pallon viemää ja Teit meistä kauniin.
Backman valmistui teatteritaiteen maisteriksi Tampereen yliopiston näyttelijäntyön laitokselta vuonna 1999.

Pelasta muistisairas ry.n työntekijä. Lorenz auttaa luennoillaan yleisöä löytämään menestystekijät ja lisäämään ihmismielen mahdollisuuksia.
Lorenzin valovoimaisten luentojen ja workshopien aiheita:

Roolista vapaaksi
Metsästämme ihmisiltä lisäpisteitä saadaksemme hyväksyntää, sen sijaan, että tekisimme asioita niiden itsensä takia. Että tekisimme asioita siksi koska haluamme. Ei siksi koska meidän pitää ja on pakko. Roolista vapaa elämä on unelmien elämää, missä otat elämänohjakset omiin käsiisi. Roolista vapaana alat vihdoinkin tehdä elämästäsi sellaista, millaista sen pitäisikin olla.

Elämä ilman jännittämistä
Esiintymistaito ja nautinnollinen elämä on ennen kaikkea sitä, että pystyt luottamaan itseesi rentona ja innostuneena. Luento/ wokshop tarjoaa sinulle mittavan määrän erilaisia mielen tekniikoita rentouden ja luovuuden säilyttämiseksi, ja esittelee kattavan tietopaketin pelon fysiikasta. Luento on tarkoitettu juuri sinulle, kun haluat nauttia esiintymisestä ja asiakaskohtaamisista menestyen omana itsenäsi.

Valovoimaisuuden salaisuus
Valovoimaiset ihmiset vetävät magneetin tavoin muita puoleensa. Heitä kuunnellaan ja heihin uskotaan herkemmin, kuin epäkarismaattisiin kollegoihinsa. Karisman uskottiin pitkään olevan synnyinlahjana saatu harvojen ominaisuus, mutta nykyään tiedetään että valovoimaisuuden avaimet liittyvät tietyihin tekijöihin käyttäytymisessä ja ajattelussa. Valovoimaisuuden juuret ovat ennen kaikkea minäkuvassa, ajattelun laadussa ja suunnassa. Näihin tekijöihin jokainen voi vaikuttaa -nyt heti.

Sanattoman viestinnän judomestari
Kehonkieli muodostaa merkittävän kommunikaatiovälineen, minkä perusteella meidät leimataan joko ystäväksi, tai viholliseksi. Ihmisaivot on koulutettu huomaamaan ensisekuntien aikana, hyvinkin huomaamattomat eleet, tai kasvojen mikroilmeet ja tekemään niiden kautta johtopäätöksiä, kumpaan ryhmään kuulut. Luento/ workshop opettaa käyttämään omaa kehollista viestintää niin, että saat asiakkaan pitämään itsestäsi.

Itsensä johtamisen ja työhyvinvoinnin avaimet
Luento käsittelee ihmismielen mahdollisuuksia ja mieleen vaikuttamisen tekniikoita. Kun maailman menestyneimpien ihmisten ajattelua ja suhtautumistapoja on mallinnettu, on huomattu, että moni heistä käyttää luennolla käsiteltäviä tekniikoita luonnostaan. Näillä mentaali työvälineillä saat käyttöösi parhaan version itsestäsi.

ja vähän erilaisempi vaihtoehto:
Mistä tiedän saanko piparia, tai meisseliä näissä bileissä?
Harva ihminen ilmaisee suoraan haluaan vällykärmeshommiin. Kehonkieli paljastaa kuitenkin todelliset halut -tai haluttomuuden. Kun tiedät mitä toinen ajattelee, ymmärrät ajoissa siirtyä takavasemmalle, tai siirtyä puheista toimintaan.
Tämä bileisiin ja kick off:iin sopiva lyhytluento esittelee puolihärskähtävästi tieteellisellä todistusaineistolla Homo sapiensin piilotetut paritteluhalun merkit.
-K16-
100% tyytyväisyys takuu. Maksat muutoksesta ja käyttökelpoisesta sisällöstä.

Lorenz räätälöi esitykset aina sopiviksi kulloistakin tilaisuuden kokonaiskuvaa ja kohderyhmää ajatellen. Hän on loistava puhuja ja tunnelmankohottaja.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai