Luis Herrero

ACORDEÓN LATINO

Luis Herrero on suomalais-espanjalainen muusikko ja laulaja. Luis on vahva ja kokenut esiintyjä, jonka charmantti olemus ja komea ääni ovat mahtavaa katsottavaa ja kuunneltavaa!

Ohjelmisto sisältää kevyttä tyylikästä Piazzolla taidetangoa.

Trubaduuriohjelmiston lisäksi Luis esittää musiikkia myös espanjaksi laulettuna sekä esiintyy yhdessä pianisti-harmonikkavirtuoosi Samuli Jokisen kanssa "Acordeón Latino" -duona.


Acordeón Latino: Samuli Jokinen (harmonikka) & Luis Herrero (basso,laulu,kitara). Nämä maestrot esittävät laajan otannan erilaisia espanjankielisiä ja latinalaisen maailman valikoituja paloja, Piazzollasta Despacitoon. Latinoilun ohella herrat ottavat pitkin showta yleisöltä ideoita kaikenkielisiin kappaleisiin - myös tyyli-, tahti- ja jopa sävellajeihin. Naama irvessä Herrero & Jokinen eivät esiinny, mutta jokainen tahti tulkitaan tositarkoituksella.

Harmonikkavirtuoosi Samuli Jokinen toimii harmonikansoitonopettajana musiikkiopisto Arkipelagissa. Hän on soittanut harmonikkaa jakoskettimia mitä erilaisimmissa kokoonpanoissa, mm. The Crash, Mäkeläinen & Myrskylyhty, Über Aber. Lisäksi hän on toiminut studiomuusikkona ja eri teatterien kapellimestarina ja sovittajana.

Luis Herrero on konsertoinut eri orkesterien solistina sekä soittanut ja laulanut lukuisten eri artistien yhtyeissä ja levyillä: Mariska & Pahat Sudet, Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet, Paleface, Nerdee, Annika Eklund, Sallad, Über Aber. Luis on myös esiintynyt musikaalirooleissa ja toiminut studio- ja teatterimuusikkona

Kielet

  • Suomi Suomi
  • Espanja Espanja
  • Englanti Englanti

Palvelut

Avainsanat

  • Etno- Lattari

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai