Maria Lund

Laulutaitonsa ja uskomattoman musikaalisuutensa Maria on saanut verenperintönä laulajavanhemmiltaan Tamara Lundilta ja Alexandru Ionitzalta. Äidin kauneus ja hienot piirteet sekä isän romanialainen tummuus ovat näyttävästi yhdistyneet Mariassa. Vanhempiensa kanssa Maria on seurannut näiden kiertueilla pienestä pitäen ja osallistunut aina kykyjensä mukaan pieniin näyttämötehtäviin tanssien, laulaen ja harppua soittaen. Hän on hämmästyttävän lahjakas laulaja sekä esiintyjä: harva artisti tuo musiikkimaailmaan vastaavaa tyylikkyyttä ja glamouria.

Maria Lund puhuu ja kirjoittaa täydellisesti suomea, saksaa, romaniaa, ranskaa, englantia sekä espanjaa, ja on ranskalaisen koulun kasvattina tottunut kansainväliseen kanssakäymiseen ihmisten kanssa. Lavalla hän laulaa mieluiten englanniksi, mutta sujauttaa välillä kappaleisiin muunkin kielisen säkeistön. Hänen ohjelmistoonsa kuuluvat miltei kaikki musiikkilajit, ja hän itse sanoo, että musiikin kaikkiruokaisuus on ihmiselle rikkaus.

Konsertit, kirkkokonsertit, musikaalit, operetit, kevyestä viihde/tanssimusiikista aina klassiseen musiikkiin ja rokki-covereihin.

Lähellä Maria Lundin sydäntä on myös Jazz-musiikki. Yhteistyötä hän on tehnyt mm. Heikki Sarmannon, Sakari Kukon, Jarmo Savolaisen, Marian ja Mihail Petrescun, Alexei Kannunikovin, Ossi Runteen, Lohja Big Bandin, Arriba Big Bandin, Leningrad Dixieland Jazz Bandin, Markku Ounaskarin, Reiska Laineen sekä Jyrki Kankaan kanssa, erinäisissä Jazz- ja yritystapahtumissa.

Maria tekee myös solisti-keikkoja eri kokoonpanoissa.
Ohessa muutama esimerkki Marian valmiista ohjelmistoista:

"Laulun lumoa" konsertti, säestäjänä pianisti Jussi Främling
Ohjelma koostuu suomalaisista laulelmista ja päätyy tuttujen musikaalisävelmien kautta kauneimpiin operetteihin. Kesto n. 1h15min
(otteita ohjelmasta: Sibelius, Merikanto, Kilpinen / West Side Story, My Fair Lady, Sound of Music / Vilja-laulu, Habanera, Laulu ja Czardas)

"Soirée francaise", ranskalainen iltama, säestäjänä pianisti Heikki Sarmanto
Ohjelma koostuu rakastetuista ranskankielisistä ikivihreistä ja on höystetty Heikki Sarmannon ranskankielisillä sävellyksillä "Caroussel" kokoelmasta. Kesto n. 1h
(otteita ohjelmasta: Hymne à lZamour, Ne me quitte pas, La vie en rose)

"Kirkkokonsertti" "Joulukonsertti"
Ohjelma sisältää kirkkomusiikkia, aarioita, suomalaisia liedejä ja uudempaa gospelia. Kesto n. 1 h
(Otteita ohjelmasta: Bach, Händel, Merikanto, Caldara)

"Näyttämömusiikin tähtihetkiä", säestäjänä pianisti Jussi Främling
Ohjelma koostuu musikaalien, operettejen ja elokuvien kauneimmista sävelmistä. Kesto n. 1h

"Jazz-setti", säestäjänä pianisti tai isompi kokoonpano. Esitettävät kappaleet jazz-standardeja.

Kielet

  • Ranska Ranska
  • Englanti Englanti
  • Espanja Espanja
  • Suomi Suomi
  • Saksa Saksa

Palvelut

Avainsanat

  • Jazz & Swing- Cocktail musiikki
  • Klassinen musiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai