Matti Patronen

TERVETULOA MATIN MAAILMAAN!

Matti on kummallinen mies. Dynaamista lavaliikehdintää on joskus jopa verrattu linnunpelättimeen. Jutuissaan Matti löytää asioista puolia, joita et tiennyt olevan. Eikä hän tiedä sitä aina itsekään.
Mattia katsoessa tulee monesti mieleen, että voiko noinkin ajatella. Hyväntuulista ja viihdyttävää komiikkaa aikuiseen makuun!
Sympaattinen ja iloinen veikko, jonka kanssa täytyy kuitenkin aina olla varuillaan. Vuodesta 2012 lähtien tämä kiiltävänuppinen komiikan Midas on muuttanut tyynellä, mutta absurdilla otteellaan kaiken nauruksi mihin on koskenutkaan. Tämä oululaisen herrasmiehen keikoilla on aina hytkymistakuu.
Matin tarinat ja komiikka on erittäin monimuotoista eikä hän mene ali siitä mistä aita on matalin.
Matti aloitti komiikan tekemisen vuonna 2011 ja on voittanut kaikki komiikkakisat mitä on voitettavissa. Vuonna 2015 Matti voitti YLE2:n Naurun tasapainokilpailun, jonka jälkeen hän omistautui komiikalle kokopäiväisesti ja jäi pois ”oikeista päivätöistä” 2016 vuoden alusta. Myöhemmin hän on esiintynyt myös useissa mainostuotannoissa ja ollut mukana käsikirjoittamassa niihin sketsejä.

KATSO VIDEO

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai