Mika Sundqvist

  Mika Sundqvist on erityisesti humoristisesta musiikistaan tunnettu laulaja ja lauluntekijä mutta myös juoheva juontaja. Mika Sundqvistin ura alkoi suositussa Alwari Tuohitorvi-yhtyeessä.

  Sundqvist levytti suureksi hitiksi muodostuneen huumorilaulunsa "Moottoripyörä on moottoripyörä" 70-luvun lopulla ja siitä muodostuikin prätkäkansan ikioma jo nostalgisiakin muistoja kirvoittava kansallislaulu.

  Vuonna 1982 Syksyn Sävel -voittokappale "Hormoonihiiret" oli myöskin Mikan hengen tuotos ja se oli aikansa suosituin huumorilaulu.

  Kiivastahtisen bändikeikkailun ohella Mikaa pyydettiin usein myös juontamaan tilaisuus, jossa hän oli soittokeikalla ja mikäs siinä. Sujuvasanaiselle ja loistavan artikulaation omaavalle verbaalikolle juontotehtävät ovatkin olleet mieluisia.

  Juontokeikkoja onkin ollut monenlaisia; moottoripyöriin ja autoihin liittyviä messuja tietenkin, mutta myös aivan toiselta laidalta kuten talvipäivät karjatilalla tai naisten alusvaatenäytöksen juonto, joka lankesi kylläkin sairastapauksen johdosta \'hätätapauksena\' mutta siitäkin Mika selvisi kunnialla... ja huumorilla.

   Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

   Soita 03 212 2122 tai