Milagre Dancers

Milagre Dancers


Milagre Dancers on brasilialaisiin tansseihin erikoistunut ammattilaissambaryhmä ja showtanssiryhmä, joka toteuttaa monipuolisia esityksiä lyhyistä yllätysnumeroista koko illan showkokonaisuuksiin. Ryhmä esiintyy säännöllisesti n. 3 - 15 tanssijan kokoonpanolla erilaisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Milagre Dancers on nähty vuosien saatossa lukuisissa tilaisuuksissa: pikkujouluissa, kesäjuhlissa, virkistyspäivillä, karnevaaleilla, syntymäpäiväjuhlissa, polttareissa, häissä, eläkejuhlissa ja muotinäytöksissä.
Ammattitaitoiset tanssijat on voinut bongata esiintymässä myös monilla musiikkivideoilla, mainoksissa ja TV:ssä, mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, Possessa, Naurun Tasapainossa, Sami Hedbergin maailmanennätys-kiertueen finaalissa, Urheilugaalassa jne.


Milagre Dancersin tarkoin valitut tanssijat ovat karismaattisia ja taidokkaita tanssipersoonia ja ennen kaikkea maamme parhaita ammattilais-sambatanssijoita. Milagren tanssijat toimivat tanssi- ja sambaryhmien vetäjinä, koreografeina sekä valmentajina ja muodostavat ainoan Suomessa toimivan sambaa esittävän ammattilaisryhmän. Suurin osa tanssijoistamme on esiintynyt uransa aikana myös muiden tunnettujen showtanssiryhmien riveissä, joten kokemusta ja taitoa löytyy brasilialaisen tanssin lisäksi mm. kuubalaisista tansseista, itämaisesta tanssista, nykytanssista, voguingista, twerkkauksesta ja burlesquesta. Erilaisten tanssiproduktioiden lisäksi tanssijat toimivat mm. tanssinopettajina, esitanssijoina, juontajina sekä näytös- ja kuvausmalleina.
Milagre Dancersin erikoisalue on brasilialaiset tanssit kaikessa kirjossaan. Milagre pitää hallussaan Brasilialaisten tanssien SM-kultaa ja luonnollisesti suosituin show on edelleen taidokkuudessaan, värikkyydessään ja vauhdikkuudessaan Suomen paras - aidoista brasilialaisista tansseista koostuva -Sambashow.


Runsaan kysynnän ja kokemuksen myötä showtarjonta on vuosien mittaan tullut lähes kaiken kattavaksi.

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai