Mimi ja Kuku

TV:stä tutut Mimi ja Kuku

Laululeikkiseikkailu

Mimi ja Kuku ovat koostaneet suosituista lauluistaan kaikkia aisteja herättelevän konserttimuotoisen laululeikkiseikkailun. Sisältää, laululeikkejä, loruja, taikaa, teatteria ja tuulihattuja. Sopii 0-100 vuotiaille. Laululeikkiseikkailu on muokattavissa tilaisuuteen, aikaan ja paikkaan sopivaksi, esim. päiväkoteihin, kauppakeskuksiin, festareille, ym. lastentapahtumiin... Kesto tilaisuuden ja tarpeen mukaan 15- 40 min.

Lastenteatteria ja Lockenlollia vuodesta 2003

Lasten musiikkiteatteri-duo Mimi ja Kuku:n kantavana ajatuksena on lapsen oman ajattelun ja mielikuvituksen aktivoiminen. Lapsi pääsee itse osallistumaan esityksen kulkuun, mikä takaa sen, että skeptisimmänkin henkilön sukat pyörivät jaloissa viimeistään esityksen puolivälissä. Esitykset sisältävät PALJON musiikkia ja käsittelevät päivänpolttavia aiheita kiusaamisesta ja suvaitsevaisuudesta kestävään kehitykseen.

Mimi ja Kuku ovat TV2 Pikku Kakkosen 20-osaisen - lastenohjelman esiintyjät ja käsikirjoittajat

”…yleisö taisi olla pääosin vauvaikäisistä kuusivuotiaihin - ja aikuisia. Esitys oli rakennettu vaihtelevaksi, musiikin ja tarinanpätkien vuorotellessa varsin selkeinä kokonaisuuksina niin, että jopa ihan pienet katsoivat lähes herkeämättä näyttämön tapahtumia. Ja musiikkia oli paljon, hyvin laulettua, melodista. Ja sitä lockenlolliakin.”

Kielet

  • Suomi Suomi

Palvelut

Avainsanat

  • Lastenmusiikki

Tarvitsetko tilaisuuteen esiintyjää?

Soita 03 212 2122 tai